Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Opilec mal zavraždiť dve policajtky (†29, †35) ich vlastnou zbraňou!

Policajti pátrali po vrahovi na juhu Francúzska
Policajti pátrali po vrahovi na juhu Francúzska (Zdroj: dawn.com)

PARÍŽ - Nie jedna rodinná hádka sa končí tragédiou. Smutnú dohru mal aj konflikt, ktorý sa snažili usmerniť dve mladé policajtky. Rozčúlený a opitý muž ich totiž zastrelil. Po niekoľkých hodinách ho polícia zadržala.

Strážkyne zákona zasahovali pri hádke v obci Collobriéres na juhu Francúzska. Keď sa situáciu snažili upokojiť, agresívnemu mužovi sa podarilo zobrať im pištoľ a vzápätí zastrelil jednu policajtku vo vnútri domu a druhú pred ňou. Jedna zo žien bola vydatá a mala dve dcéry, druhá chodila s kolegom strážnikom.

Francúzska polícia strelca po niekoľkých hodinách pátrania dolapila. Musela kvôli tomu uzavrieť celý departement Var. "Zadržali sme dvadsaťpäťročného vysokého muža s oholenou hlavou zodpovedajúceho popisu," povedal toulonský prokurátor Xavier Tarabeux. Čaká sa ešte na potvrdenie vyšetrovateľov, že skutočne ide o vraha policajtky.

Francúzsko podobný incident, kedy by pri jednom zásahu zomreli hneď dve policajtky, ešte nezažilo. O prípade informoval spravodajský portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu