Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jakub (21) sa vlámal do bytu dvoch žien a muža: Nútil ich k sexu v trojke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v stredu nadránom zadržali ihneď po čine muža, ktorý po tom, čo neoprávnene vnikol do jedného z bytov na ul. Staré grunty v Bratislave, sa dvom ženám a jednému mužovi vyhrážal s nožom v ruke ich zabitím.

Zadržaný muž sa v súčasnosti už nachádza v cele policajného zaistenia, vyšetrovateľ PZ Jakuba K. z okresu Nitra obvinil zo zločinu vydierania v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody a v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci, pričom ihneď  pre prokurátora spracoval  podnet k návrhu na  vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby.

Z doterajšieho vyšetrovania vyplynulo, že obvinený muž v stredu nadránom doposiaľ nezisteným spôsobom poškodil vchodové  dvere obytného domu na ulici Staré Grunty. Po tom, ako sa takýmto násilným spôsobom obvinený dostal do schodiska bytovky, neoprávnene vnikol do jedného z bytov. V inkriminovanom čase sa v byte nachádzali dve ženy vo veku 30 a 28 rokov spolu s 33-ročným mužom. Všetkých zobudil s nožom v ruke a pod hrozbou zabitia ich prinútil vydať mu ich mobilné telefóny. Následne im prikázal ľahnúť si na balkón, potom v obývačke vyzliecť sa a mať medzi sebou sexuálny styk. K tomu však neprišlo.

Jednej z poškodených žien sa podarilo pod zámienkou ošetrenia ruky dostať sa do kúpeľne, odkiaľ prostredníctvom svojho ukrytého mobilného telefónu kontaktovala svojho otca, ktorý zavolal na políciu. Policajti ani nie do 5 minút zadržali v tomto byte Jakuba K. z okresu Nitra a predviedli na políciu za účelom vykonania všetkých potrebných procesných úkonov. Za takéto protiprávne konanie hrozí obvinenému Jakubovi K. z okresu Nitra v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody  na 4 až 10 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu