Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Len pre silné žalúdky: Mladík na párty servíroval vlastný penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: jezebel.com)

TOKIO - Čipsy a chlebíčky by ste na tejto párty nenašli. Mao Sugiyama (22) podával svojim hosťom celkom inú "pochúťku" - svoj vlastný penis. A nebolo to zadarmo; každý z jedákov musel zaplatiť v prepočte približne dvesto eur.

Mladík, ktorý o sebe vyhlasuje, že je bezpohlavný, si dobrovoľne nechal odstrániť svoj pohlavný orgán na klinike. Zmrazený ho potom priniesol domov a servíroval na oslave, ktorá hraničí s kanibalizmom.

Najprv mal iné plány a chcel svoju mužnosť predať na internete. "Ponúkam mužské genitálie (celý penis, semenníky a miešok) ako jedlo za 800 libier. Som Japonec," napísal prazvláštny kuchár na Twitteri.

Nakoniec sa ale rozhodol inak a nasýtil svojím penisom päť stravníkov. Podával ho s hubami a petržlenovou vňaťou. Ešte než sa hostia pustili do jedla, vypočuli si klavírny recitál a zúčastnili sa panelovej diskusie, informoval portál tn.cz.

Rautu sa okrem piatich vyvolených zúčastnilo ďalších 65 ľudí. Tí jedli hovädzie alebo krokodíla. Účastníci pred hostinou museli podpísať reverz, že ak po Sugiyamovom prirodzení ochorejú, nie je za to zodpovedný. "Je to príležitosť, ktorá nastane raz za život," napísal na sociálnej sieti pred večerou. Hosťom ale spomínaná "delikatesa" vraj nechutila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu