Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Policajt sa zvíjal od bolesti: Mladík (19) mu stlačil a vykrútil semenníky!

Cory Weddington
Cory Weddington (Zdroj: dallasvoice.com)

DALLAS - Devätnásťročný Američan čelí obvineniu z útoku na verejného činiteľa po tom, ako mu vykrútil semenníky. Policajt sa snažil agresívneho mladíka presvedčiť, aby z klubu, v ktorom sa zabával, odišiel dobrovoľne, ten si ale nedal povedať a zaútočil na neho.

K nepríjemnému incidentu došlo 7. októbra v dallaskom podniku Havana Lounge, kde si bol Cory Weddington vyraziť z kopýtka. Keďže ale podľa amerických zákonov ešte nie je plnoletý, ochranka ho požiadala, aby odišiel. Tínedžer nato zahlásil, že si vo vnútri zabudol kreditnú kartu a chcel si ísť pre ňu. Pracovníci klubu mu odkázali, že mu ju donesú po záverečnej.

"Weddington mal niekoľko príležitostí, aby v pokoji spolu s priateľmi opustil diskotéku, ale nestalo sa tak," uvádza sa v policajnej správe. Privolaní dôstojníci preto tínedžera zadržali a obvinili z verejnej intoxikácie.

Keď sa k nemu jeden z nich priblížil, aby mu nasadil putá, Cory mu siahol medzi nohy a stlačil semenníky. Policajt v sebaobrane udrel útočníka do tváre, načo ten zareagoval ešte silnejším stisnutím na citlivom mieste. Dvojica začala spolu bojovať a obaja muži utrpeli menšie zranenia.

Weddingtona, ktorý mal "kreditku" po celý čas vo vrecku, sa nakoniec podarilo spacifikovať a momentálne čaká na súdny proces.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu