Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kanibal, ktorý mal rozštvrtiť bezdomovca: Oko chutilo ako ustrica

Údaný kanibal Tyree Lincoln Smith
Údaný kanibal Tyree Lincoln Smith (Zdroj: detroitnews.com)

BRIDGEPORT - Šialený kanibal brutálne ubil tridsaťštyriročného muža sekerou, časť jeho rozstrieštenej lebky si potom odniesol na cintorín a tam z nej vyjedol mozog a oko.

Floridská polícia v utorok zadržala tridsaťpäťročného Tyrea Lincolna Smitha, ktorý rozsekal Angela Gonzalesa (43). Zohavené telo obete bolo nájdené 20. januára na matraci v opustenom dome v Bridgeport v Connecticute.

Podľa policajnej správa sa Smith k činu priznal svojej sesternici Nicol Rabbovej. K tej prišiel celý od krvi s tým, že sa potrebuje vykúpať. Povedal jej, že spal na terase opusteného domu, keď ho Gonzales, ktorého vôbec nepoznal, zobudil a pozval dovnútra. Tam Smith muža zabil sekerou. Príbuznej sa zveril, že "rany boli tak brutálne, že mohol mužovi vybrať z hlavy oko a ulomiť kus lebky s mozgom".

Tieto orgány páchateľ potom odniesol na cintorín, kde ich zjedol. "Mozog bol dobrý a oko chutilo ako ustrice," vyjadril sa. Po tom, ako sa umyl, sa rozlúčil a odišiel autobusom na Floridu. Šokovaná Nicol vzápätí o informovala políciu. Tá bestiálneho kanibala dolapila v utorok 24. januára v noci vo floridskom Lynn Haven v byte ženy, ktorá vôbec netušila, s kým má tú česť. Smithovi teraz hrozí doživotie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu