Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žiaľ bol príliš veľký: Mužovi (†44) zomrela mačka, zabil sa!

Sophie znamenala pre svojho pána všetko
Sophie znamenala pre svojho pána všetko (Zdroj: bnps.co.uk)

BOURNEMOUTH - Puto medzi zvieraťom a jeho pánom je niekedy silnejšie ako to, ktoré vznikne medzi dvoma osobami. Presne tak to cítil aj Michael McAleese, ktorý bol úplne zdrvený, keď mu umrela milovaná mačka. Jeho žiaľ bol tak veľký, že sa rozhodol spáchať samovraždu.

Štyridsaťštyriročný starý mládenec mal svojho domáceho miláčika nesmierne rád. Keď trinásťročná Sophie nedávno zomrela na starobu, bol smútkom celý bez seba. S mŕtvou mačkou ležal tri dni v posteli. Keď ju prišli vyzdvihnúť pracovníci krematória, Michael bol tak traumatizovaný, že im oznámil, že sa zabije. Nikto ho ale nebral vážne.

Osem dní po smrti Sophie sa predávkoval liekmi. Gazdiná nešťastného majiteľa Adriana Van Dijková uviedla, že mačka bola pôvodne jej, ale nakoniec ju dala McAleesovi, napísal portál tn.cz.

"Akonáhle ju uvidel, bola to láska na prvý pohľad. Správal sa k nej ako k vlastnému dieťaťu. Keď zomrela, volal mi ochromený žiaľom uprostred noci. Snažila som sa ho presvedčiť, že život je viac ako mačka. Márne. Povedal mi, že bez nej nemôže žiť," dodala Adriana.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu