Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

"Úspech" lekárov: Šesťkrát diagnostikovali dievčatku (3) chrípku, malo leukémiu!

Zoe so svojou dcérkou Blair
Zoe so svojou dcérkou Blair (Zdroj: heraldsun.com.au)

CANBERRA - Austrálčanka Zoe Rossisterová (32) opakovane zavolala svojho praktického lekára kvôli tomu, že jej dcérka Blair má vysoké teploty a bolia ju nohy. Vždy jej však tvrdil, že je to ťažký priebeh chrípky. Až kým sa napokon nezistilo, že má rakovinu.

"Zakaždým mi povedal, že je to chrípka. Tak som išla k inému lekárovi a ten mi povedal to isté," uviedla matka pre Daily Telegraph. "Vedela som, že je to niečo horšie. Oni ma ale stále presviedčali, že je len prechladnutá," vysvetlila svoje podozrenia Zoe.

Keď už bola u lekára šiestykrát za sebou, nechal dieťaťu urobiť krvné testy. "Svet sa nám otočil hore nohami. Myslela som si, že je to niečo horšie ako chrípka alebo nachladnutie, ale na toto som pripravená nebola," opísala matka hrozné zistenie o rakovine. "Leteli sme tú noc z nášho domova v Canberre do detskej nemocnice v Sydney, aby sme začali s liečbou."

Hneď, ako tam prišli, podstúpila Blair prvú chemoterapiu a podali jej lieky, ktoré sa používajú na liečbu leukémie. Lekári predpokladajú, že by mohlo trvať asi dva roky, kým sa ju podarí úplne vyliečiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu