Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokujúca reportáž: Kaddáfí znásilňoval ženy a dal im robiť tajné potraty!

Muammar Kaddáfí
Muammar Kaddáfí (Zdroj: SITA)

BERLÍN - Líbyjský diktátor Muammar Kaddáfí (†69) sa rád štylizoval do úlohy ochrancu nežného pohlavia, ktorý sa k nemu správa otvorene a s porozumením. Mnoho žien v krajine však spoznalo aj jeho odvrátenú tvár násilníka. Reportérka nemeckej televízie RTL získala informácie, z ktorých mrazí.

"Veľa žien Kaddáfího obdivovalo a chcelo sa s ním stretnúť. Potom ich znásilnil," uviedla Antonia Radosová v relácii "Extra". Obeťami mali byť aj bodyguardky, ktoré sa starali o jeho bezpečie. "Ženy zneužil bezprostredne po stretnutí," prezradila reportérke vodcova bývalá zamestnankyňa.

Kaddáfí podľa nej používal znásilnenie ako zbraň, rebelujúce kmene mu napríklad museli "darovať" dievčatá. Pri svojom pátraní Radosová stretla viacero zdrvených mužov, ktorých rodiny žili roky v hanbe. Ženy boli totiž nútené mlčať. "V tej dobe sa žiadne z dievčat neodvážilo povedať, že bolo znásilnené Kaddáfím. Znamenalo by to ich smrť," hovorí miestna učiteľka Koránu.

O diktátorovom dvojitom živote však nevedeli iba zasvätenci, ale aj zahraniční podnikatelia. Aby sa mu votreli do priazne, vozili mu escort dievčatá ako "darček". Do týchto nekalých praktík mali byť zapojené Kaddáfího ukrajinské sestričky, ktoré sa pravdepodobne nezaujímali len o zdravie despotu, ale vykonávali aj tajné potraty.

Kaddáfího zabili vlani 20. októbra počas nepokojov. O okolnostiach jeho smrti sa stále vedú polemiky a o tom, kto má na rukách jeho krv, existujú viaceré verzie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu