Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Školáci sa hecovali: Chlapca (14) donútila, aby znásilnil kamarátku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LEEDS - Dvanásťročná dievčina z problémovej rodiny z britského Leedsu vyhecovala o dva roky staršieho chlapca, aby znásilnil jej spolužiačku. Počas sexuálneho útoku na svoju bývalú kamarátku sa navyše smiala.

V deň otrasného činu boli všetky tri deti v izbe obžalovanej a rôzne sa hecovali. Vtedy zvrhlá tínedžerka navrhla, aby jej spolužiak dievča znásilnil. Keď s tým jedenásťročná obeť nesúhlasila, dala jej niekoľkokrát päsťou a stiahla jej nohavice a nohavičky.

Chlapec ju začal znásilňovať, ale po tom, ako ho dievčina opakovane žiadala, aby prestal, poslúchol. To sa ale nepáčilo agresívnej školáčke, ktorá na neho začala kričať, že ešte neskončil. Tentoraz ju ignoroval.

Obeť utiekla domov a matke povedala, že ju kamarátka udrela. S tým, akú hrôzu si v skutočnosti prežila, sa zverila až neskôr. Súd oboch tínedžerov poslal na 28 mesiacov do nápravného zariadenia pre mladistvých. Násilník, ktorý je podľa súdu mentálne silne nevyzretý, so sexuálnym útokom súhlasil preto, že "nechcel vyzerať ako padavka"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu