Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skauti mali zneužiť chlapca (13): Orál, anál a nahé fotky na Facebooku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: 4photos.net)

ÚSTÍ NAD LABEM - Polícia v Ústí nad Labem obvinila dvoch mužov, ktorí ako vedúci skautského oddielu údajne sexuálne zneužívali svojich maloletých zverencov. Dopomôcť im mala k tomu sociálna sieť.

Jedného z chlapcov, ktorý má ešte len trinásť rokov, podľa jeho rodičov sexuálne vydierali a zneužívali niekoľko mesiacov. Ich syn bol kvôli tomu údajne na pokraji samovraždy.
 
Mladého skauta si mala vyhliadnuť úchylná dvojica - dvadsaťdvaročný Martin a dvadsaťročný Milan. Na Facebooku si založili fiktívny dievčenský profil a zo svojej obete vymámili nahé fotografie. Potom ho začali vydierať. A to vskutku tým najnechutnejším spôsobom, aký si človek dokáže predstaviť.

"Dochádzalo k análnemu styku, orálnemu styku, točeniu videa aj fotografovaniu nahého tela. Keď sa schôdzky skončili, chlapca si nechali v klubovni a tam dochádzalo k zneužívaniu," vypovedala matka týraného chlapca.

Tínedžerovi hrozili, že ak im neurobí po vôli, jeho fotografie pošlú všetkým kamarátom a spolužiakom. Veľmi sa bál a tak ich počúval na slovo. "Dokonca mali aj akýsi rozpis, že ktorý deň ho zneužíval brat Piškot, kedy brat Meluzín, a ktorý deň boli všetci traja dohromady," dodala matka. Obaja muži sú stíhaní na slobode. Hrozia im až desaťročné tresty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu