Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Milenku znetvoril kyselinou: Aj po 86 operáciách vyzerá ako "monštrum"!

(Zdroj: reuters, daily mail)

BRUSEL - Patricia Lefrancová (48) z Bruselu sa v pondelok prvýkrát dostavila na súd, aby svedčila proti ženatému Richardovi Remesovi (57), ktorý ju zohavil po tom, čo s ním ukončila pomer. Dúfa, že jej bývalého milenca odsúdia za pokus o vraždu.

V decembri 2009 si na ňu Remes počkal v dome pred výťahom a polial ju kyselinou sírovou. "Navždy zo mňa urobil monštrum," uviedla Lefrancová. Žena bola presvedčená, že útok neprežije, ale susedia začuli jej krik a odviezli ju do blízkej nemocnice, kde strávila tri mesiace v kóme.

Oslepla na ľavé oko, ohluchla na jedno ucho, museli jej amputovať pravý prstenník a rozpadá sa jej nos, takže bude musieť dostať protetický. Doteraz podstúpila 86 operácií a ďalších najmenej dvadsať ju ešte čaká.

"Prišla som, pretože sa Remesovi chcem pozrieť do očí, pretože chcem, aby porota videla, akú fyzickú a psychickú traumu mi navždy spôsobil. Dúfam, že ho potom odsúdia nie iba za ublíženie na zdraví, ale za pokus o vraždu. Som si istá, že ma chcel zabiť," uviedla na súde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu