Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželku polial kyselinou: Znetvorená si po 40 operáciách vzala život!

Fakhra Junusová je jednou zo žien, ktoré doplatili na nerovnoprávne postavenie.
Fakhra Junusová je jednou zo žien, ktoré doplatili na nerovnoprávne postavenie. (Zdroj: geo news)

PAKISTAN - Žena, ktorá za viac ako desať rokov podstúpila takmer 40 operácií, ukončila predminulý týždeň svoj život skokom zo šiesteho poschodia. Pakistanka Fakhra Junusová (33) sa nedokázala zmieriť s nespravodlivosťou a poleptaním kyselinou, ktorou ju znetvoril jej manžel.

Prípad niekdajšej tanečnice vyvolal v roku 2000 veľkú odozvu v celom svete. Za syna guvernéra najväčšej provincie Pandžáb a poslanca Bilála Khara bola Junusová vydatá tri roky. Keď ho pre týranie opustila, prišiel za ňou do domu jej matky a po celom tele jej rozlial kyselinu. Nevadila mu ani prítomnosť jej päťročného syna z predchádzajúceho manželstva.

"Často sme si mysleli, že v noci zomrie, pretože mala úplne rozleptaný nos a nemohla dýchať. Dávali sme jej slamku do otvoru, ktorý zostal z úst. Všetko bolo zlepené k sebe," opísala ženin stav Kharova prvá manželka Techmina Duráníová.

Poslanec bol napokon uznaný vinným, ale zrejme vďaka svojmu postaveniu väzeniu unikol. Nedávno v televízii vyhlásil, že páchateľom nebol on, ale iný muž rovnakého mena. Junusová sa podľa neho zabila, pretože bola bez peňazí, nie kvôli svojim zraneniam.

Žena ale zanechala list na rozlúčku, v ktorom uviedla, že jej čin je odpoveďou na justičnú nespravodlivosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu