Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Krajina neobmedzených možností: V USA ponúkajú plavbu Concordiou!

Ponuka, ktorú spoločnosť, zaslala klientom
Ponuka, ktorú spoločnosť, zaslala klientom (Zdroj: american express)

WASHINGTON - Spoločnosť American Express nedávno rozoslala svojim klientom ponuku na sedemdňovú plavbu po Stredozemnom mori za skvelú sumu 749 dolárov (cca 570 eur). Malo to iba jednu chybičku krásy, Costa Concordia, ktorou sa mali cestujúci plaviť, je po stroskotaní ešte stále ponorená pri brehoch talianskeho ostrova Giglio.

Prípadní záujemcovia sa mohli výletu zúčastniť v termíne od 25. februára  do 29. októbra tohto roku. S tým však bude asi dosť veľký problém, keďže ešte 13. januára sa loď s vyše 4200 pasažiermi potopila pri pobreží Talianska a práce na vytiahnutí potrvajú podľa odhadov ďalších 10 mesiacov.

Ponuka bola odoslaná držiteľom kariet American Express na Floride a neskôr ju na svojom blogu uverejnil denník Washington Post. Jeden zo sloganov, ktoré inzerát obsahoval, znel: "Ponorte sa do skutočného európskeho zážitku."

Ospravedlnenie po tomto faux pas nenechalo na seba dlho čakať. "Mailing bol už v plnom prúde, keď došlo k nehode. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti tým, ktorí ho dostali," uviedla hovorkyňa spoločnosti Christine Elliotová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu