Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

USA zasiahli: Párik chcel zničiť Ameriku a vykopať Marilyn Monroe!

Leigh a Emily poslali z LA späť do Británie Zobraziť galériu (2)
Leigh a Emily poslali z LA späť do Británie (Zdroj: swns, twitter)

LONDÝN - Dvoch britských turistov po prílete do USA vypočúvali a poslali naspäť domov, pretože na sociálnej sieti Twitter vtipkovali, že idú "zničiť Ameriku" a "vykopať Marilyn Monroe". Informoval o tom v pondelok britský denník Daily Mail.

Leigh Van Bryan (26) so svojou priateľkou Emily Buntingovou pricestovali minulý týždeň na letisko v Los Angeles. Po prílete ich päť hodín vypočúvali a následne v želiezkach odviezli spolu s ilegálnymi prisťahovalcami do cely, kde strávili noc. Na druhý deň oboch mladých ľudí poslali späť do Británie. Podľa Bryanovej mienky s nimi zaobchádzali ako so skutočnými teroristami.

Americké ministerstvo vnútra označilo Bryana za potenciálnu hrozbu. Na Twitteri totiž svojim priateľom pred výletom do Hollywoodu napísal: "Máte čas tento týždeň na kus reči pred tým, než pôjdem a zničím Ameriku?" Mladíkovo vysvetlenie, že "zničiť" znamená v britskom slangu "flámovať", nenašlo u Američanov pochopenie.

Bezpečnostní pracovníci vypočúvali pár aj pre jeho vyjadrenie "vykopávať Marilyn Monroe" použité taktiež na Twitteri. Podľa jeho slov len citoval frázu z kresleného komediálneho seriálu Family Guy. Američania však zjavne podozrievali dvojicu, že prišla zneuctiť hrob slávnej herečky. V rámci vyšetrovania prehľadali aj ich kufre.

Pár, ktorému minulý týždeň zakázali vstup do USA, bude musieť v budúcnosti pri opätovnom pokuse cestovať do Spojených štátov žiadať o víza, konštatoval denník Daily Mail.

Dvojici narobili problémy tieto vyjadrenia na Twitteri

USA zasiahli: Párik chcel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: swns, twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu