Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Z uctievačov boha sa vykľul nevestinec plný prostitútok!

Polícia zadržala 11 žien a 5 mužov
Polícia zadržala 11 žien a 5 mužov (Zdroj: myfoxphoenix.com)

PHOENIX/BRATISLAVA - Americká cirkev s názvom The Phoenix Goddess Temple (Chrám Bohyne vo Phoenixe) ponúka napríklad učenie života v nahote alebo sexuálne masáže, ktoré majú údajne liečivé účinky. Sťažnosti, že nejde o žiadne duchovno, ale nevestinec, viedli k policajnej prehliadke a zadržaniu niekoľkých ľudí.

Cirkev vzbudila vlnu nevôle už skôr. Jej predstavitelia narážali na nepochopenie a museli svoj ​​svätostánok viackrát sťahovať. Minulú stredu večer však sťažnosti vyústili do policajnej razie, ktorej sa zúčastnili desiatky dôstojníkov.

Polícia odmietla prezradiť, čo presne hľadala. Vzhľadom k obvineniu z prostitúcie je ale zrejmé, že pátrala po dôkazoch. Predstavitelia cirkvi, ktorá podľa CNN zarába desiatky tisíc dolárov mesačne, avšak akákoľvek obvinenia popierajú.

"Prebiehal tam záťah, všetci sme sa teda nahrnuli k dverám a pozorovali jednotky SWAT v akcii. Predpokladali sme, že sa to raz stane," povedal svedok Shawn Vermillion, ktorý vlastní obchod v susedstve.

Počas policajnej akcie zadržali 16 ľudí, jedenásť žien a päť mužov. Väčšina z nich patrila k zamestnancom Cirkvi. Zatiaľ však nie je jasné, akým obvineniam budú čeliť.

Prostitúky v chráme

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu