Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladú stopárku odtrhli od manžela a znásilňovali!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/OLOMOUC - Stopovanie je nebezpečné nielen pre osamelé ženy, ale aj vtedy, ak cestujú spolu s mužom. Pre manželský pár z Česka, najmä pre jeho nežnú polovičku, sa stalo traumou na celý život.

Manželom, ktorí išli minulý týždeň po nočnom Olomouci, zastavilo BMW s tromi mladíkmi. Tí sa ponúkli, že ich zvezú až k domu. Dvojica súhlasila.

"Muž so ženou súhlasili, nasadli do auta a upresnili adresu svojho bydliska. Na ich prekvapenie však okolo ich domu len prešli a pokračovali na odľahlé miesto," uviedla miestna policajná hovorkyňa Marie Štrbáková.

Maželia tam z auta vystúpili, ale trvali na tom, aby ich trojica vzala naspäť k domu. Mladíci odrazu chceli peniaze. Keď sa bránil, udrel ho jeden z nich päsťou do tváre. Odtrhli ho od manželky. Zraneného a volajúceho o pomoc ho nechali na mieste a aj s vydesenou ženou odišli.

"V priebehu jazdy ju začali sexuálne odťažovať a zároveň hroziť, že ak sa nepoddá, vrátia sa a manželovi ublížia. Žena tak v obave o zdravie a život svojho manžela mladíkom vyhovela." Trojica zastavila auto a mladú ženu postupne znásilňovala.

Manžel medzitým zavolal políciu, ktorá začala prehľadávať okolie. Auto, násilníkov aj zneužitú ženu našla. Trojici (18,18,22) hrozí desaťročné väzenie. O prípade informoval portál idnes.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu