Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Českému poslancovi v krčme vyrazili zuby!

Babák do Blue Lightu tak skoro nezavíta Zobraziť galériu (2)
Babák do Blue Lightu tak skoro nezavíta

BRATISLAVA/PRAHA - Do brutálnej bitky sa dostal v utorok v noci poslanec Michal Babák. Člen vládnej strany Veci Verejné údajne "machroval" v pražskom podniku Blue Light. Miestnym štamgastom sa nepáčilo, že sa v ich krčme správa ako doma. Dali mu výprask, tvrdí portál blesk.cz.

K incidentu došlo krátko po polnoci, keď sa už na mnohých hosťoch začali prejavovať účinky alkoholu. Babák do krčmy v poslednej dobe chodil často. "To by zase tak nevadilo, ako to, že sa mal potrebu neustále povyšovať a machrovať. Naviac to vyzeralo, že sa asi bude chcieť stať stamgastom a niekoho takého tam každý deň naozaj nepotrebujeme," uviedol svedok udalosti.

Poslanec napokon niekoľkých hostí tak nahneval, že "dostal do držky." Skončil s vyrazenými prednými zubami a niekoľkými monoklami. Podnik, v ktorom sa stretáva pražská bohéma, dal podľa svedka jednoznačne najavo, že ho medzi seba prijať nechce.

Incident potvrdila aj polícia. "Na Jozefskej ulici došlo k potýčke, pri ktorej bol jeden človek ľahko zranený," uviedla hovorkyňa Eva Kropáčová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu