Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Opitý poslanec za SaS mal v Devínskej dobiť majiteľa krčmy!

Tittel mal vyčíňať v tomto podniku
Tittel mal vyčíňať v tomto podniku

BRATISLAVA - S tržnými ranami a modrinami na tvári skončil údajne majiteľ devínskonovoveského podniku Bar 64 po tom, ako ho napadol opitý komunálny poslanec Jozef Tittel. Nominanta SaS polícia nestíha, vyhodia ho však zo strany.


Incident, ktorý sa mal odohrať v posledný júlový deň, potvrdil aj majiteľ podniku. Podľa neho funkcia stúpla mladému Tittelovi (21) do hlavy a v krčme sa správal povýšenecky a agresívne. "Chvastal sa, že zavolá starostu," prezradil pre Topky.sk.

 

"Napadol ma, spravil mi "fokle" pod očami a nejaké tržné zranenia. Brala ma sanitka," prezradil napadnutý krčmár. Na miesto okolo jednej v noci prišli aj štyri policajné autá.

Aj policajti potvrdili, že sa incident stal. "Podľa oznámenia malo dôjsť k podozreniu z protiprávneho konania 21-ročného muža z Bratislavy. Policajti po príchode na miesto zistili, že incident ktorý sa stal pred príchodom policajnej hliadky, nenapĺňa skutkovú podstatu trestného činu. V tomto prípade išlo o priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, ktorý policajti vyriešili na mieste napomenutím," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Tittela sa zastal starosta Devínskej Novej Vsi Milan Jambor. "Podľa mne dostupných informácií pán poslanec Tittel nebol agresívny, ale bol napadnutý a bránil sa," uviedol.

SaS sa však rozhodla konať rázne a mladý poslanec, ktorý je aj predsedom komisie športu, bude za svoje neprístojné správanie pykať. "Napriek tomu, že veľmi prísne selektujeme žiadateľov o členstvo a do strany sa snažíme prijať len ľudí, u ktorých je minimálny predpoklad takéhoto správania, môže sa stať, že niekto zlyhá," uviedla pre Topky generálna manažérka SaS Jana Kissová.  

"Podobné správanie nie je zlučiteľné s hodnotami strany, takže pán Tittel bude z SaS vylúčený," konštatovala hovorkyňa strany Tatiana Tóthová. 

Politik vidí všetko inak. Pre pluska.sk uviedol, že príčinou konfliktu bolo, že keď po "dvoch-troch pivách" odchádzal z podniku, upozornil obsluhu, že majú mať dávno zatvorené.

„Nato ma jeden z čašníkov sotil, takže ja som sa len bránil. S kamarátmi sme odišli. Keď sme však začuli policajné autá, s jedným z nich som sa vrátil, aby som podal vysvetlenie,“ cituje ho portál.

V októbri minulého roku spôsobil rozruch incident ďalšieho člena SaS. Mladý Martin Palenčík, vranovský funkcionár strany, nezvládol počas futbalového zápasu oblastnej ligy emócie a kopol ležiaceho rozhodcu. Napriek tomu, že svoj čin oľutoval, zo SaS ho okamžite vyhodili.

Stali ste sa svedkom mimoriadnej udalosti? Boli ste pri tom a podarilo sa vám zachytiť unikátne okamihy? Pošlite nám FOTO alebo VIDEO s krátkym popisom udalosti na e-mailovú adresu tipy@topky.sk alebo na SMS a MMS číslo 0910 177 023.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu