Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sestry v hoteli dohrýzli ploštice, ostali im škaredé jazvy!

Ruka Melanie bola celá doštípaná Zobraziť galériu (2)
Ruka Melanie bola celá doštípaná

LONDÝN - Dve sestry si pred časom vyrazili do Londýna, aby tam oslávili narodeniny jednej z nich. Nečakali však, že izba bude zamorená plošticami, ktoré ich doštípali tak, že im na tele zostali nepekné jazvy.

Na pobyt v hlavnom meste tak nemajú tie najkrajšie spomienky. Melanie Carmenová utrpela 86 štipancov, zatiaľ čo jej mladšia sestra Joy McDonaghová 52.

"Záclony v izbe boli síce trochu špinavé, ale posteľná bielizeň sa zdala byť čistá. Na druhé ráno sme sa zobudili a po tele sme mali plno vyrážok," povedala Melanie. Sestry preto požiadali o výmenu izieb, čo však vôbec nepomohlo. Na vankúši dokonca našli živú plošticu a pod posteľou ležali noviny staré tri týždne, čo jasne vypovedalo o tom, že tam hodnú chvíľu nikto neupratoval.

"Je veľmi poľutovaniahodné, čo sa stalo týmto dámam. Ale nie je v našich silách zistiť, ako k uhryznutiam došlo," vyhlásil manažér hotela.

Sestry sa s takýmto vysvetlením neuspokojili a najali si právnika, ktorý sa špecializuje na oblasť cestovného ruchu. Ten pre Melanie a Joy vybojoval mimosúdne vyrovnanie vo výške 1600 libier (v prepočte 1830 eur) pre každú z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu