Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Záhadná smrť: Mladú modelku našli mŕtvu v izbe

Emily Spicklerová bola nádejná modelka Zobraziť galériu (4)
Emily Spicklerová bola nádejná modelka (Zdroj: twitter, modelmayhem.com)

LONDÝN/BRATISLAVA - Austrálske úrady hľadajú odpovede na otázky okolo smrti americkej študentky, ktorá bola v krajine na výmennom pobyte. Mŕtve telo Emily Spicklerovej (†19) našli v jej izbe na univerzite v Toowoombe. Do Austrálie prišla iba pred niekoľkými týždňami.

Polícia zatiaľ nevie, čo bolo príčinou smrti a čaká na výsledky pitvy. Podľa jej predpokladov však neišlo o cudzie zavinenie a neprikláňa sa ani k teórii samovraždy. Skoršie správy hovorili, že jej telo objavili v sprche, polícia ich ale odmietla komentovať.

"Univerzitní pracovníci úzko spolupracujú s políciou pri vyšetrovaní a do doby, kým nebude k dispozícii viac informácií, by bolo nevhodné špekulovať o príčine smrti alebo okolnostiach incidentu," uviedol prevádzkový riaditeľ školy Bernard Lillis.

Emily, ktorá by v stredu oslávila 20. narodeniny, bola v USA študentkou žurnalistiky na univerzite v Západnej Virgínii. V Austrálii si prostredníctvom internetu hľadala prácu modelky, ktorou sa na čiastočný úväzok živila aj doma. Podľa riaditeľky agentúry, na ktorú sa obrátila, išlo o sebaisté dievča plné entuziazmu.

"Bola to nádherná mladá dáma, ktorá mala pred sebou úspešnú kariéru. Je to zdrvujúce," dodala riaditeľka. Úrady o smrti už informovali aj rodičov dievčaťa.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu