Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najkrajšia zlodejka? Modelka uchvátila policajnou fotografiou!

Lorena Tavera je aj na policajnej fotografii krásna Zobraziť galériu (3)
Lorena Tavera je aj na policajnej fotografii krásna (Zdroj: El Paso County Jail, Model Mayhem, Jesus A. Nava)

LONDÝN/BRATISLAVA - Bývalá kráľovná krásy Lorena Tavera (21) bola zatknutá pre podozrenie z krádeže košele za 69 dolárov v El Pase, štát Texas. Mladá žena, ktorá celú záležitosť považuje za nedorozumenie, však spôsobila rozruch aj niečím iným ako priestupkom voči zákonu. Je to najkrajšia policajná fotografia z väzenia?, pýta sa denník Daily Mal.

Podľa zamestnancov obchodu Tavera vzala košeľu, ukryla ju v plastovej taške a odišla bez zaplatenia. Zastavili ju až mimo predajne, kde s ňou počkali na príchod polície.

Záznamy z väzenia ukazujú, že do väzby nastúpila v sobotu ráno a popoludní ju prepustili na kauciu 300 dolárov (cca 210 eur). Žena pre reportéra z kanála 9-KTSM uviedla, že celý incident považuje za prekrútený. Na podrobnosti však bola skúpa a odkázala ho na svojho právnika.

Podľa biografie umiestnenej na internete Tavera navštevuje univerzitu v El Pase a dúfa, že začne pracovať pre marketingovú spoločnosť na podporu módnych návrhárov.

Žena v roku 2006 vyhrala tínedžerskú súťaž o Miss El Pasa a o dva roky neskôr ten istý titul v kategórii dospelých. Je vedená aj ako inštruktorka v miestnej modelingovej agentúre.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu