Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zavraždili známu českú spisovateľku, údajne bola znásilňovaná!

Simona Monyová
Simona Monyová

BRATISLAVA/BRNO - Dobodané telo českej spisovateľky Simony Monyovej (†44) našli v noci na štvrtok v Brne. Podozrivým je jej manžel, ktorý skončil zranený v nemocnici. Podľa vyjadrenia Monyovej najbližšieho kamaráta to bol tyran, ktorý ju roky znásilňoval.

Autorka ženských románov vydala za posledných 20 rokov niekoľko desiatok kníh a podľa najznámejšieho českého spisovateľa dostala prezývku "Viewegh v sukni".

Ku tragédii došlo v garáži rodinného domu, kde Monyová žila a tvorila. Vraždu potvrdila aj policajná hovorkyňa Petra Vedrová. "Štyridsaťštyriročná žena napadnutá o rok starším manželom zomrela po niekoľko bodných ranách," uviedla.

Najbližší kamarát zavraždenej Richard Sacher uviedol pre novinky.cz, že Monyová sa mu zverila s hroznými zážitkami. Manžel Boris Ingr ju údajne 11 rokov týral a znásilňoval a to dokonca aj pred ich najmladším synčekom!

"Opakovane sa jej vyhrážal, že ju zabije. Určite ju zavraždil on," tvrdí. Do redakcie portálu zaslal aj šokujúce SMS, ktoré údajne pred časom dostal od spisovateľky. "Môj psychopat sa sem dvakrát vlúpal, vyrazil dvoje dverí a pred (najmladším synom) ma zmlátil a znásilnil," píše sa v jednej z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu