Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bábätko dostalo infarkt, rodičom o smrti nikto nepovedal!

Ashley a Summer
Ashley a Summer

SALTCOASTS - Smútiaci rodičia malej Summer pred pár dňami vyhlásili, že sa o jej smrti dozvedeli zrejme tým najnevhodnejším spôsobom. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook ich o tragédii informoval rodinný priateľ.

Rozrušená Ashley Askenová (23) a jej partner Garry Local (25) boli v osudný deň 3. júna v práci a dcérku zverili opatrovateľke. Tá ich ani dve hodiny po tom, ako sedemmesačná Summer utrpela srdcový infarkt, o udalosti neinformovala. Dozvedeli sa to až od priateľa, ktorý Garymu zanechal na Facebooku odkaz.

Mladý otec sa okamžite vybral do domu pestúnky Melanie Grahamovej (41), kde mu šokujúcu zvesť potvrdili prítomní policajti. Rodičia išli do nemocnice, ich dcérka však bola v tom čase už mŕtva.

Zronení Ashley a Gary sa teraz pýtajú, ako je možné, že im o smrti Summer nikto nepovedal. Grahamová ale tvrdí, že sa ich spolu s políciou snažila kontaktovať, bohužiaľ bezúspešne. "Keď priateľ približne o štvrť na šesť večer prišiel do Melaninho domu, povedali mu, že dievčatko zomrelo o štvrť na štyri," povedala Ashley. Polícia nevyšetruje smrť bábätka ako podozrivú, stále však čaká na výsledky pitvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu