Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Za 10 rokov porodila 10 detí, všetky dala preč!

Yvonne Hellerová (vpravo)
Yvonne Hellerová (vpravo)

SAN DIEGO - Štyridsaťročná Yvonne Hellerová má nezvyčajné povolanie - je náhradná matka. Za desať rokov porodila desať detí, čím sa postarala o vytvorenie amerického rekordu.

Hoci si väčšina matiek nevie predstaviť, že by dieťatko po deviatich mesiacoch čo v nich rástlo dali preč, Yvonne to vníma inak. Zakaždým, keď odovzdá bábätko náhradným rodičom, cíti radosť a teší sa spolu s nimi, že im splnila sen. "Je to požehnanie, keď viete, že ste priviedli na svete desať detí, ktoré sú šťastné a je o nich dobre postarané," povedala pre magazín National Enquirer.

Žena tehotenstvo doslova miluje a nikdy netrpela rannou nevoľnosťou či opuchmi členkov. Prvýkrát pomohla manželom, ktorí žijú neďaleko nej. Za 18-tisíc dolárov (približne 12 800 eur) im porodila dvojičky. V priebehu desiatich rokov týmto spôsobom obdarila ešte ďalších päť párov. Keďže však všetky deti priviedla na svet cisárskym rezom, lekári jej odporučili, aby s rodením prestala.

Yvonne sa preto rozhodla pomáhať iným spôsobom; začala pracovať ako odborný poradca pre agentúru, ktorá sprostredkúva náhradné rodičovstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu