Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prezlečený za ženu vkĺzol na wc a počúval, ako močia!

Joel si obliekol túto masku
Joel si obliekol túto masku

LONDÝN/BRATISLAVA - Študent Joel Hardman (22) neovládol svoju zvrátenú úchylku, kvôli ktorej si na tvár nasadil ženskú gumenú masku, čiernu parochňu a vkĺzol na dámske toalety. Rád totiž počúval opačné pohlavie pri močení a záchody v nákupnom centre mu prišli ako vhodné miesto. Až pokým ho nechytili.

Mladíka na súde opísali ako inteligentného človeka, ktorému spôsobuje sexuálne potešenie počúvať ženy pri používaní záchoda. Hardman, ktorý sa k svojmu činu priznal, povedal, že pôvodne išiel na toalety v birminghamskej univerzite, ale tam ho po mesiaci prichytili. Prešiel teda do nákupného centra, kde sa denne premelie vyše 200-tisíc návštevníkov.

Hardmanove "sladké chvílky" sa skončili, keď na neho upozornila jedna z nakupujúcich 3. apríla. Zamestnancovi sa zverila, že videla na toalete niekoho, kto vyzerá ako 'manekýn'. Ochrankári ho dolapili, keď sa snažil uniknúť z kabínky.

Postgraduálny študent uviedol, že rád počúva dámy pri močení. Taktiež si mobilným telefónom zhotovil tri snímky nôh v boxe a aj bizarné zvukové nahrávky, na ktorých počuť splachovanie toalety.

Podľa jeho obhajkyne sa za svoj čin hanbí a bojí sa, aby odsúdenie nemalo vplyv na ďalšie štúdium. Nakoniec súd rozhodol, že do väzenia nepôjde. Musí sa však podrobiť liečebnému programu pre sexuálnych delikventov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu