Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželke 14-krát zaťal do hlavy, v hororovej maske!

Maska, v ktorej Kelly vraždil Zobraziť galériu (3)
Maska, v ktorej Kelly vraždil

BANBURY - Manželka mu dala košom, tak sa jej rozhodol pomstiť. Michael Kelly zobral sekeru, na hlavu si nasadil masku ako z hororového filmu a žene zasadil štrnásť smrteľných rán do hlavy.

Do Sally Ann Coxovej udrel tak silno, že sa čepeľ vražedného nástroja zasekla v hlave. Jej syn Martin (22) s útočníkom bojoval, aby tak dal čas na útek svojim sestrám pričom ho čakal rovnaký osud ako jeho mamu.

Kelly v osudný deň navštívil obchod, v ktorom si kúpil vražednú zbraň. Potom v tichosti vošiel do domu bývalej manželky, ktorá v tom čase venčila psa a počkal tam na ňu. Akonáhle sa Sally vrátila, zaútočil.

Jej devätnásťročná dcéra Amy začula mamine výkriky zo spálne a krátko nato zvuk, ktorý znel akokeby niekto spadol na podlahu. Vystrašená dievčina išla zobudiť svojho brata, vtom sa ale už do izby vrútil Kelly, mávajúci so sekerou ruke. Amy stihla utiecť cez okno, pri páde na zem však utrpela vážne zranenia. Martinovej ďalšej sestre sa taktiež podarilo uniknúť.

Masaker sa udial po tom, čo sa Sally rozhodla tyranského manžela opustiť. Muž sa jej potom začal vyhrážať. "Sally spávala s nožom pod vankúšom," uviedol na súde prokurátor Benjamin Aina.

Obvinený sa ku všetkému priznal a za dvojnásobnú vraždu si odsedí doživotie s podmienečným prepustením najskôr po tridsiatich rokoch. Sallyin otec po vynesení rozsudku povedal, že "Amy je stále vydesená a necíti sa v bezpečí, hoci je Kelly už za mrežami".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu