Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svätec mal na ženy uvaliť kliatbu a snímať ju sexom!

Tony Golossian alias
Tony Golossian alias "svätý muž"

SYDNEY/BRATISLAVA - "Svätý muž" Tony Golossian (63), ktorý údajne komunikuje s anjelmi, si posedí vo väzení minimálne 15 rokov. Jeho obete sú presvedčené, že na ne uvrhol kliatbu čiernej mágie, aby sa podvolili jeho zvrhlým chúťkam.

Jeho priateľa Arthura Psichogiosa (41) odsúdili na najmenej 12 a maximálne 16 rokov. Po vynesení rozsudku pobozkal svoju manželku Frances (38), ktorá si odsedí najmenej 5 a maximálne 10 rokov.

Golossian, ktorého považovali za svätého muža, uznali vinným z 24 obvinení, väčšina predstavovala pohlavný styk bez súhlasu obete. Rovnako aj v prípade Psichogiosa, ktorý mal na rovnáši 14 podobných trestných činov, zatiaľ čo jeho manželka sa musela zodpovedať aj z použitia omamnej látky s úmyslom sexuálneho násilia.

Dve obete boli presvedčené, že na ne a ich rodiny uvrhli kliatbu a k sexu ich donútili, aby sa jej zbavili počas "modlitebných stretnutí".

Sudkyňa povedala, že emocionálna ujma oboch žien bola "silná". Uviedla, že prvej obeti spôsoboval 4 a pol roka "strašné utrpenie" a vymyl jej mozog.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu