Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

ŠOKUJÚCE VIDEO Vitajte v USA: Na letiskách obchytkávajú a vyzliekajú deti!

Vitajte v Amerike: Nepríjemné bezpečnostné prehliadky na letiskách Zobraziť galériu (5)
Vitajte v Amerike: Nepríjemné bezpečnostné prehliadky na letiskách

NEW ORLEANS – Zdá sa, že bezpečnostné prehliadky pasažierov na letiskách v Spojených štátoch sa poriadne vymykli spod kontroly.

Na internete sa objavilo šokujúce video, na ktorom zamestnankyňa bezpečnostnej letiskovej agentúry TSA v New Orleans podrobuje dôkladnej prehliadke len šesťročné dievča. Na videu je počuť aj iné dieťa, ktoré sa kontrole bráni. „Nechcem sa vyzliekať,“ hovorí hlas v pozadí. Okamžite po uverejnení videa sa rozpútala vášnivá diskusia o vhodnosti takejto prehliadky detí, ktorým robia aj drogové testy.

Zástancovia tvrdia, že tým zamedzia, aby sa zopakoval 11. september 2001, odporcovia argumentujú porušovaním ľudských práv. Aj na zverejnenom videu je vidieť, ako žena v uniforme dievčatko asi minútu prehľadáva a dotýka sa ho na intímnych miestach. Dokonca sa vzápätí objavilo aj video, ako na inom letisku vyzliekli z trička malého chlapca. Viac videí na túto tému máte možnosť nájsť na stránke http://www.prisonplanet.com/6-year-old-girl-groped-then-drug-tested-by-tsa.html .





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu