Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

"Koncentračný tábor": Deti nútila pozerať sa, ako páli psov zaživa!

Zvrhlá matka Sharon McDonoughová
Zvrhlá matka Sharon McDonoughová

LONDÝN/BRATISLAVA - Sharon McDonoughová (44) z New Yorku zneužila a mučila nielen svojich 7 detí, ale aj nevinné zvieratá. Mačke zalepila papuľku a zavesila ju na dcére na posteľ, pokým neumrela. Ďalších 42 utýraných psov zakopala v záhrade. Syn nazval vyčíňanie svojej matky "koncentračným táborom".

Dospelý syn Douglas McDonough svoju matku udal v roku 2009. Ani on, ani jeho šesť mladších sestier, ktoré sú v pestúnskej starostlivosti, sa nezúčastnilo záverečného pojednávania, kedy ich rodiča odsúdili na dva roky väzenia. 

"Ako človek, ktorý bol svedkom toho, že jeho matka týrala živé zvieratá a fyzicky aj citovo zneužívala a zničila jej vlastné deti, viem, čoho je schopná. Bojím sa o seba, moje sestry aj moje šesťmesačné dieťa," napísal McDonough v liste sudcovi. Súd rozhodol, že žena po prepustení nesmie prísť s nimi do kontaktu.

Zástupca McDonoughovej tvrdil, že svoje potomstvo stále miluje. "Viem, že sa tomu dá ťažko veriť, ale je to pravda," povedal sudcovi právnik. Jeho klientka je údajne "zahltená žiaľom a pocitom viny". Vraj bola citovo rozrušená kvôli nešťastnému manželstvu a trpela depresiami. Jej manžel sa zabil pri automobilovej nehode v roku 2008.

Podľa obžaloby zvrátená žena zabila mnoho mačiek a psov. Ich telá hádzala do koša a 42 mŕtvych psov pochovala na záhrade svojho domu, keďže mali implantované mikročipy a McDonoughová sa bála ich objavenia v odpade.

Deti neboli len zneužívané, ale tiež ich nútila pozerať sa na smrť domácich miláčikov. Žili uprostred zvierat, ktoré držala v špinavých klietkach plných výkalov. Žalobca tiež uviedol, že deti nemohli používať kúpeľňu a WC, ale sa chodili vyprázdňovať do vedier. Sprcha bola pre nich tabu, čistiť sa mohli iba obrúskami. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu