Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zvrhlík terorizoval rodinu, váľal sa v kravskom hnoji!

David Truscott
David Truscott

CORNWALL - Štyridsaťjedenročný David Truscott má naozaj nechutnú úchylku - je posadnutý kravským hnojom. A to až tak veľmi, že ním terorizoval rodinu, ktorá žije na farme v malom mestečku na juhozápade Anglicka.

Farmárov šestnásťročný syn muža minulý mesiac našiel ležať na poli pričom bol doslova pokrytý hnojom a nemal oblečené nič okrem jednej ponožky. Truscotta už v minulosti viackrát odsúdili za spáchanie trestných činov súvisiacich s jeho úchylkou.

Minulý týždeň ho za nedávne porušenie súdneho zákazu a obťažovanie rodiny farmára Clivea Rotha poslali za mreže na dva roky. "Rodine Rothovcov si urobil zo života peklo. Vaše správanie a fetiš sú nechutné," povedal sudca Christopher Elwen po vynesení rozsudku.

Truscott začal spomínanej rodine znepríjemňovať život v roku 2004 kedy rozhádzal po celom ich pozemku kopy kravského hnoja. Zdesení manželia po ňom upratali, muža to však tak rozčúlilo, že podpálil ohradu pre dobytok, v ktorej sa v tom čase nachádzala krava aj niekoľko teliat.

Truscottov obhajca na pojednávaní uviedol, že jeho klient "je smutný a sociálne neprispôsobivý jedinec" a požiadal súd o zhovievavosť. Sudca však jeho argumenty nepresvedčili a poslal obvineného do väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu