Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

"Nemecký Fritzl" sa ku všetkému priznal, rozsudok už zajtra

Detlef S. sa ku všetkému priznal
Detlef S. sa ku všetkému priznal

KOBLENZI - Muž prezývaný "nemecký Fritzl" dnes pred súdom v Koblenzi prekvapivo urobil rozsiahle priznanie. Vynesenie rozsudku nad Detlefom S., ktorého súdia kvôli dlhoročnému zneužívaniu dcéry a dvoch nevlastných detí, sa očakáva v utorok. Muž je okrem iného obvinený z toho, že s nevlastnou dcérou splodil sedem detí, pričom ďalšie pravdepodobne jeho dieťa už nežije.

Prokuratúra pre obžalovaného žiada trest odňatia slobody na 14 rokov a šesť mesiacov a následný ochranný pobyt. Muž sa krátko pred záverom procesu pred krajinským súdom prostredníctvom svojho obhajcu priznal k všetkým obvineniam, ktoré voči nemu obžaloba vzniesla. Celkovo ide o 160 prípadov sexuálneho zneužívania a znásilnenia a tiež napomáhanie k týmto činom. Trestnú činnosť údajne páchal v rokoch 1987 až 2010.

Obeťami štyridsaťosemročného dlhodobo nezamestnaného vodiča kamiónu z obce Fluterschen neďaleko Bonnu boli dnes osemnásťročná dcéra, nevlastná dcéra vo veku 27 rokov a jej brat-dvojča. Detlef S. obe dcéry okrem iného predával za účelom sexu cudzím mužom.

Až doteraz sa obžalovaný priznal iba k časti obvinení - ku zneužívaniu dcér a otcovstvu siedmich detí svojej nevlastnej dcéry. Jeho vinu preukázali už skôr súdne expertízy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu