Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Nočná mora hlásateľov: Čítanie správ prerušila štikútavka!

Kate opisuje kolegovi príhodu z vysielania
Kate opisuje kolegovi príhodu z vysielania

MELBOURNE - Je zrejmé, že správy, ktoré vysiela miestne austrálske rádio o tretej hodine ráno, nemajú najvyššiu počúvanosť. Tú sa však nedávno raketovým spôsobom podarilo zvýšiť hlásateľke Kate Wilsonovej. Počas vysielania totiž dostala čkavku!

Moderátorka rozhlasovej stanice 3AW, ktorá pôsobí na juhovýchode Austrálie, sa pred pár dňami stala internetovou senzáciou. Keď zasvietila zelená, zahlásila aktuálny čas. "Sú tri hodiny rá....", zaznelo. Žena vetu už nestihla dokončiť, zabránila jej v tom totiž nepríjemná štikútavka.

Počas nasledujúcich troch minút keď informovala poslucháčov o dianí v Líbyi a zemetrasení na Novom Zélande, jej prekazila čítanie správ až dvadsaťkrát. Iní hlásatelia by sa možno neudržali a začali by sa smiať. Ale Wilsonová ukázala svoju profesionalitu; správy, hoci s menšími prerušeniami, prečítala až do konca.

"Asi minútu a pol pred začiatkom vysielania som začkala prvýkrát. Nemala som ani čas ísť si pred pohár vody. Snažila som sa čo najviac koncentrovať a dočítať ich, lebo tam nebol nikto iný kto by ma mohol vystriedať," uviedla Wilsonová.

"Po chvíli som ale prišla na to, že keď som si po prehltnutí grgla a štikutla naraz, pomáhalo to." Zdatná hlásateľka si tak zachovaním chladnej hlavy vyslúžila obdiv svojich kolegov.



Štikútka v priamom prenose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu