Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kolegom v priamom prenose ukázal prostredník!

Tomasz Schafernaker je
Tomasz Schafernaker je "odborníkom" na prešľapy v priamom prenose

LONDÝN - Poriadny trapas zažil pred pár dňami moderátor počasia, ktorý svojim kolegom nie príliš vhodným spôsobom dal najavo, čo si o nich v skutočnosti myslí. Po tom, ako redaktori ohlásili predpoveď počasia, si totiž neuvedomil, že už je v zábere a ukázal im známe vulgárne gesto.

Tomasz Schafernaker (31) nie je medzi "rosničiakmi" žiadnym nováčikom. Napriek tomu sa tento týždeň v celonárodnej televízii dopustil nezabudnuteľného faux pas, keď svojim kolegom nepatričným spôsobom naznačil, aký má na nich názor.

Kolega z ranného magazínu si totiž pred predpoveďou neodpustil drobnú sarkastickú poznámku na jeho adresu, na čo moderátor s poľskými koreňmi reagoval práve spomínaným hrubým gestom. Neuvedomil si však, že už je v zábere, takže jeho "pozdrav" zo štúdia v tej chvíli okrem redaktorov sledovali aj tisíce divákov pri televíznych obrazovkách.

Hovorca BBC vyhlásil, že Tomaszov prešľap považujú za neprijateľný a televízia sa divákom ospravedlnila. Keďže sa však v zábere ocitol len na krátky okamih a doteraz nezaznamenali žiadnu sťažnosť, nebudú z neho vyvodzovať žiadne dôsledky.

Nie je to ale prvýkrát, čo sa Schafernaker dopustil podobného priestupku. Minulý rok počas predpovede zazneli z jeho úst nadávky a pred tromi rokmi dokonca Škótov počastoval urážkami.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu