Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bľabotala v priamom prenose, vysielanie museli prerušiť!

Serene Bransonová
Serene Bransonová

LOS ANGELES - Televízna reportérka z Los Angeles si počas nedávneho odovzdávania hudobných cien Grammy vyrobila poriadny trapas. V priamom prenose totiž z ničoho nič začala bľabotať a nevedela zo seba dostať súvislú vetu. Nakoniec skončila v rukách zdravotníkov.

Spočiatku vyzerala Serene Bransonová úplne v poriadku. Keď však prišiel na rad živý vstup po ceremoniáli, atraktívnej blondínke sa začal po pár sekundách pliesť jazyk a vydávala zo seba len nezrozumiteľné slová. Bransonovú však jej indispozícia nevyviedla z rovnováhy a neprestala sa usmievať.

Televízna stanica KCBS prenos po niekoľkých sekundách prerušila a k svojej pracovníčke privolala zdravotníkov. Neskôr ženu jeden z kolegov odviezol domov.

"Jej životné funkcie boli v norme, preto nebolo nutné pani Bransonovú hospitalizovať. Dnes ráno sa už cíti dobre," uvádza sa v stanovisku KCBS zverejnenom v utorok. Reportérke dali včera deň voľna.

Primár neurológie na losangeleskej klinike Patrick Lyden sa domnieva, že Bransonová v danej chvíli trpela afáziou (porucha tvorby a porozumenia reči, pozn. red.). "Je to symptóm, ktorý pravdepodobne poukazuje na dysfunkciu časti mozgu, ktorá kontroluje rečové schopnosti," uviedol neurológ. Afáziu podľa neho spôsobuje mŕtvica, tumor alebo migréna.



Mrmľajúca reportérka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu