Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Klub 12-ročných bitkárov: Mlátia sa hlava nehlava!

Chlapci sa nešetria
Chlapci sa nešetria

TACOMA - Skupina 23 chlapcov v americkom štáte Washington sa zrejme inšpirovala známym filmom Klub bitkárov a založila si vlastný spolok, v rámci ktorého predvádzala svoje "bojové" umenie. Tým však rozhodne neohúrili predstaviteľov školy, ktorú navštevovali. Krátko po odhalení ich odtiaľ vylúčili.

Škola sa o klube dozvedela po tom, ako sa v televízii objavilo interview s príbuzným jedného z chlapcov. Súboje "nádejných boxerov" sa odohrávali na pôde základnej školy Stewart Middle School i u nich doma.

Video zverejnené na internete ukazuje, ako si výrastkovia "dávajú do zubov" na školských toaletách. "Bola som zdesená keď som si to pozrela. Každú chvíľu to vyzeralo tak, že si niekto poriadne ublíži," povedala teta jedného z bitkárov.

Podľa hovorcu školy deviatich študentov v pondelok vylúčili pričom sa čaká na výsledky disciplinárneho konania. Kedy sa budú môcť vrátiť späť, nie je známe. Rodiča jedného z chlapcov vylúčenie pobúrilo a rozhodnutie školy považuje za smiešne. Riaditeľ Dan Voelpel vyhlásil, že už podnikol kroky, aby bitkám zabránil. "Toalety, na ktorých prebiehali súboje, sa budú okamžite po skončení vyučovania zamykať," uviedol.

Úradníci varovali aj ostatné školy v meste Tacoma, aby boli v strehu a venovali zvýšenú pozornosť možnému výskytu ďalších takto zameraných klubov.



Klub bitkárov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu