Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Spolu v posteli: Žiak sa skrýval pod plachtou s učiteľkou baletu!

Fotografia dokazuje, že učiteľka mala so svojím žiakom Zobraziť galériu (3)
Fotografia dokazuje, že učiteľka mala so svojím žiakom "nadštandardný" vzťah

MANCHESTER - Mladá učiteľka baletu z Veľkej Británie si tak dobre rozumela s jedným so svojich žiakov, že spolu začali tráviť čas i v súkromí. Vyvrcholilo to údajným intímnym pomerom, ktorý mala dokazovať fotografia zachytávajúca oboch ako spolu ležia v posteli.

Reece Washington bol talentovaný tanečník, ktorý študoval na Clifton Dance Academy v grófstve Lancashire. Tam stretol Sarah Pirieovú (27), s ktorou sa po čase zblížili. Učiteľka ho začala voziť domov a počas vzájomných stretnutí sa nevyhli ani kozumácii alkoholu. Vzájomnú náklonnosť zavŕšili i po fyzickej stránke; podľa chlapca sa totiž spolu niekoľkokrát vyspali.

Fotografiu z mája 2009 zachytávajúcu mladý párik v posteli urobil Reecov bratranec Lois (20). Na jej základe potom voči Pirieovej vzniesli obvinenie. Na súde sa však tento dôkaz prekvapivo neobjavil. Obžaloba preto uviedla, že neexistuje žiadny dôvod na to, aby si mysleli, že medzi učiteľkou a jej žiakom naozaj došlo k intímnemu styku.

"Nechápem, prečo porotu nenechali pozrieť sa na fotografiu predtým, než zamietli obvinenie," povedal Reece po procese. "Bol som ochotný poskytnúť im všetky dôkazy, polícia mi ale oznámila, že moju pomoc nepotrebujú. Úrad na ochranu mladistvých ma poriadne sklamal."

Pirieovej sudca udelil 35-týždňový podmienečný trest za to, že s tínedžerom trávila čas osamote bez prítomnosti jeho zákonného zástupcu. Reece medzitým opustil školu a našiel si prácu. V súčasnosti sa taktiež vyrovnáva so zistením, že je gay. Pirieová sa odsťahovala do Luxemburska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu