Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Michal víťazom Mojsejovej šou, Zolo neuniesol prehru!

Nora Mojsejová si vybrala Michala Pilipa. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová si vybrala Michala Pilipa.

BRATISLAVA – Jojkársky projekt Šéfka má po včerajšku svojho výhercu. Nora Mojsejová (52) sa rozhodla, že vo svojej firme zamestná Michala Pilipa (26). Jej rozhodnutie ťažko znášal kontroverzný Zoltán Lagin (23), ktorý bol presvedčený o tom, že zvíťazí.

Zostal v šoku! Počas trvania súťaže Šéfka sa zdalo, že Nora Mojsejová má slabosť na Zoltána Lagina. Kým ostatných súťažiacich vedela ostro skritizovať, rodáka z Galanty si neustále zastávala. Zrejme preto žil Zolo pred finálovým kolom v presvedčení, že celú súťaž vyhrá.

Košičanka ho však prekvapila, za manažéra do svojej firmy si vybrala Michala.  „Veľmi sa teším. Ešte si to ani neuvedomujem, ale veľmi sa teším. Bol to môj cieľ a som rád, že som ho dosiahol,“ neskrýval svoje nadšenie z víťazstva rodák zo Svidníka. Jeho úspech potešil aj súpera Pavla Čutku, ktorý mu výhru veľmi prial.

Rovnako tak mu palce držala aj Marcela Kalendová, ktorá si ešte pred súbojom uvedomovala, že u Mojsejovej nemá veľké šance. „Určite to nevyhrám. Myslím si, že pani Nora je osobnosť, ktorá k sebe nepustí ďalšiu ženu,“ povedala nám nedávno.

Jediný, koho Pilipov úspech vôbec nepotešil, bol Lagin. „Zolo si bol istý, že vyhrá. Bol to pre neho poriadny šok. Keď vypli kamery, urazene odišiel. Nepovedal ani slovo,,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou. Čo si o Norinom rozhodnutí myslíte vy? Vybrala si správne? Vyjadrite svoj názor v diskusii pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu