Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Mojsejovú chytá panika: Za Alexa niet náhrady!

Alex Branislav Hromek bol vizážistom Nory Mojsejovej. Zobraziť galériu (4)
Alex Branislav Hromek bol vizážistom Nory Mojsejovej.

BRATISLAVA – Nečakané komplikácie! Už tento piatok sa koná finálové kolo jojkárskej šou Šéfka. Nora Mojsejová (52) si tak po dlhých týždňoch hľadania vyberie manažéra do svojej firmy. Podnikateľku však v súvislosti s tým trápi, kto ju na večer nalíči. Ako totiž sama tvrdí, po smrti vizážistu Alexa († 30) nemá nikoho, komu by sa zverila do rúk!

Nie je žiadnym tajomstvom, že vzťah medzi Norou Mojsejovou a maskérom Alexom bol viac než profesionálny. Možno práve preto podnikateľka odborníkovi maximálne dôverovala a využívala jeho služby pri každej možnej príležitosti. Inak tomu nebolo ani počas nakrúcaní jojkárskej šou Šéfka. Alex však pred niekoľkými dňami zomrel a nájsť za neho vhodnú náhradu nie je vôbec jednoduché.

Zo zákulisia šou sme sa dozvedeli, že Nora je z celej situácie nešťastná. „Alex bol pre ňu výsadný. Ešte stále sa nevie, kto sa jej o vizáž vo finálovom kole postará. Vraj chce, aby to bol nejaký chlap,“ prezradil nám zdroj zo štábu.

„Vždy, keď Alex nemohol, mali sme niekoho z jeho tímu. Striedali sa maskérky z jeho salónu,“ poznamenal na adresu toho Mojsejovej manžel Braňo. Ten, podobne ako Nora, nesie smrť blízkeho priateľa ťažko. „Nie je to len o profesii, ale aj o iných veciach. Za Alexa nie je žiadna náhrada. Bol to veľmi tolerantný človek, nikdy nikoho neohováral. Takých ľudí je na svete veľmi málo, len nejaká štipka,“ dodal smutným hlasom hudobník.    

Braňo nám tiež prezradil, že o výbere manažéra do manželkinej firmy so svojou polovičkou diskutujú. „U Nory sa ten názor stále mení. Ona si nenechá od nikoho radiť. Názor si vypočuje, ale rozhodne sa podľa seba, rovno tam na mieste,“ zareagoval na otázku, či je niekto spomedzi súťažiacich horúcim favoritom.

Meno toho, kto sa stane Mojsejovej pravou rukou, sa dozvieme už v piatok večer počas posledného finálového kola súťaže. Snáď sa dovtedy podarí nájsť vhodného odborníka, ktorý sa o imidž šéfky patrične postará.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu