Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Michal zo Šéfky bol online: Prezradil, čo si myslí o Nore!

Michal Pilip zo Šéfky počas online rozhovoru na topkách.
Zobraziť galériu (5)
Michal Pilip zo Šéfky počas online rozhovoru na topkách.

BRATISLAVA – Získa lukratívny flek? Horúcim kandidátom na manažérsky post vo firme Nory Mojsejovej (52) je aj Michal Pilip (26). Ten v jojkárskej šou Šéfka prezentoval najmä svoje vedomosti, ktoré získal počas štúdia. Chcete zistiť o rodákovi zo Svidníka viac? Máte jedinečnú možnosť. Dnes od 11:00 odpovedal na topkárskom online rozhovore na vaše otázky.

Vysnívaná práca na dosah! Nora Mojsejová sa už v piatok rozhodne, kto spomedzi štyroch súťažiacich zo šou Šéfka bude jej pravou rukou. Zatiaľ sú šance medzi finalistami rovnaké. Uspieť môže sebavedomý Pavol Čutka, mamička Marcela Kalendová, kontroverzný Zoltán Lagin alebo aj odborník v marketingovej komunikácii Michal Pilip.

Rodák zo Svidníka počas trvania šou ukázal, že problémy dokáže riešiť s chladnou hlavou. Usiloval sa byť nekonfliktný a vyhýbal sa sporom s ostatnými súpermi.  Michal je slobodný a bezdetný. Pracoval v reklamnej agentúre. Odborné postupy, ktoré pri plnení úloh využíval, sa Nore Mojsejovej príliš nepozdávali. Dokáže sa podnikateľka povzniesť nad tento Pilipov nedostatok a zamestná ho vo svojej firme? To sa dozviete už v piatok večer na Jojke. 

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

18.05.2011 13:34 - otázka od viktor
Serus, tak dufam, ze to vyhras a oslavime to v SK...Tvoj IDOL
Nazdar Viktor, uvidime co bude v piatok. Drz sa. ---------ODKAZ PRE VSETKYCH---------- Dakujem vsetkym za vase otazky a hlavne za vasu priazen a podporu. Naozaj si to uprimne vazim. Zial z casovych dovodov nedokazem odpovedat na dalsie otazky, ktorych je naozaj nespocetne mnozstvo. Prajem vam vsetkycm vsetko dobre, nech sa vam dari a nech ste v zivote stastni. Drzte sa! Michal
18.05.2011 13:31 - otázka od Terka
Ahoj Michal,si originálny a jedinečný človek, s profesionálnym prístupom a takého človeka ako ty treba hľadať veľmi dlho, tak dúfam, že pani Nora Mojsejová nieje slepá a vidí čo všetko dokážeš lebo ty ideš pevne za svojím cieľom. Zdraví ťa Prešov
Ahoj Terka, dakujem velmi pekne za vsetky slova. Pekny den prajem.
18.05.2011 13:30 - otázka od Dagmara Svidnik
Ahoj Michal, nie vsetko je len o vyhre, ale aspon si pekne prezentoval nase rodne mesto, a ze aj na dalekom vychode su normalny ludia. Si super, vsetko dobre.
Zdravim Dagmara, dakujem velmi pekne. Bolo mi potesenim. Pekny den.
18.05.2011 13:29 - otázka od tweety
ahoj Michal, drz sa!!! fakt sa nemusis hanbit zato ako vystupujes lebo si inteligentny chalan a drzim Ti palce xxx
Nazdar Tweety, dakujem za uznanie. Pekny den.
18.05.2011 13:28 - otázka od Martin
Zdravim ta. Ako tak sledujem tu sutaz dospel som k nazoru ze mas na viac ako robit u Mojsejovej. Stale nedokazem pochopit principu tych uloh co vam davaju. Niekedy to vobec nema spojitost s managerstvom. Myslim si ze by si sa uchytil v zahranici. A casom by si urcite viac zarabal jak u Mojsejky.
Ahoj Martin, v zahranici som bol, ale mam rad Slovensko, slovencinu a paci sa mi tu. V zahranici je fajn dovolenka, ale nechcem tam zit. Pekny den.
18.05.2011 13:27 - otázka od Zuzana
Ahoj Michal. Velmi sa mi pacis,hlavne tvoja inteligencia. Dufam,ze vyhras,ale tam asi nevyhra najlepsi,je to len show,kedze Zoltan sa stale drzi :-) Zelam vsetko dobre.
Zdravim Zuzana, dakujem velmi pekne. Na vitaza si spolocne pockame. Pekny den.
18.05.2011 13:26 - otázka od emil luneberg
pozeraval si ked si bol krpec emila z lunebergu alebo majku z gurunu alebo bambulku?
Nazdar emil, pozeral som z toho len Emila z Lenebergu. Bambulka ma nudila. Pekny den.
18.05.2011 13:26 - otázka od Ala
Ahoj. Bral si súťaž iba ako šou, alebo ako svoje uplatnenie do budúcnosti. Máš teraz nadhlad. Bolo zvláštne že vám dávali aj úlohy, ktoré s prácou nesúviseli, všeliake horolezecké úlohy. : D Maj sa fain.
Ahoj Ala, bral som to, ako pracovny pohovor. Nic viac a nic menej. Co to prinesie, uvidime. Pekny den este.
18.05.2011 13:25 - otázka od Iva
Ahoj Mišo,fandím ti a držím palce, aby si tu súťaž vyhral, žiadnu hanbu Svidníčanom nerobíš, práve naopak. Veľa štastia. pa Iva z Sk
Ahoj Iva, dakujem za celu spravu. Pekny den.
18.05.2011 13:24 - otázka od Ivan Hrozny
kto za teba pise odpovede???
Nazdar Ivan, pisem ich osobne. Pekny den.
18.05.2011 13:23 - otázka od Lýdia
Michal čo si myslíš vyhráš to ? a ak áno, fakt tam chceš ísť pracovať ?
Ahoj Lydia. Zelam si to. uvidime vsak co prinesie piatok. Pekny den.
18.05.2011 13:22 - otázka od Dodka
Ahoj : )) si zlatunký .. držím palce aj, keď si myslím, že Mojsejová nechá vyhrať toho trápneho Zola .. ako ste to tam mohli s ním tak dlho vydžať papa
Ahoj Dodka, dakujem velmi pekne. Krasny den.
18.05.2011 13:22 - otázka od rytmus
paci sa ti hudba od rytmusa?
Nazdar rytmus, technotronic flow zeriem. Pekny den :)
18.05.2011 13:21 - otázka od Miroslav
Ahoj Michal , držím ti palce v tej súťaži , obdivujem ťa , že to tam vydržíš, lebo ja s mojou povahou tak by som naložil tomu Zoltánovi , že by som musel odniesť na chirurgiu jeho fotku ako vyzeral predtým , aby ho dali do kopy aspon trošku ..... Tak držím palce Miro
Zdravim Miro, :))))... a pekny den prajem.
18.05.2011 13:21 - otázka od elca15
ahoj michal na vychode som studovala a pesnicka aci ja to chyza ma dostala :) pamatam si ju dodnes. vychodnari mi prirastli k srdcu a preto ti drzim palce. ten kto pozna vychodnarov vie aky su to super ludia a ty posobis tiez tak pekny den ti prajem a drzim palce :)
Ahoj Elca, som rad, ze sa ti na Vychode pacilo. Zijutu naozaj skveli ludia. Pekny den.
18.05.2011 13:20 - otázka od peter
Ahoj Misko. Chcem ti povedat ze si velmi krasny! mas momentalne partnera, alebo nemas zaujem sa stretnut? dakujem a drzim ti prsty!
Zdravim Peter. dakujem za tvoje sympatie. Zaujem o stretnutie nemam. Pisem narovinu, nech zbytocne nezivim nadeje. Pekny den.
18.05.2011 13:18 - otázka od Lucka
Miško máš niekoho ?
Ahoj Lucka. Nemam a nehladam. Pekny den.
18.05.2011 13:18 - otázka od aňa
drzim palce michal:)...si sympatak, ale aj Pavel je:)...nejaky si opaleny na tej fotke, chodis do solarka?:)....drzim palce samozrejme, a tesim sa na piatok:))
Zdtravim Ana, dakujem pekne. A ano, bol som prakrat v solarku chytit farbu, nech nevyzeram ako veduci vapenky :). Pekny den.
18.05.2011 13:17 - otázka od mery
Ja iba toľko, že si sympaťák a dávaš tam tomu šťavu.. držím palce.. ps. vtedy v tej tme, čo si tam tak vreštal , pobavil si celú našu rodinu, už dávno sme sa tak z chuti nezasmiali..
Ahoj Mery, dakujem velmi pekne. S tymi sliepkami som pobavil aj sam seba :). Netusil som, ze ked sa zlaknem, tak pri tom aj trepocem rukami :D. Pekny den este.
18.05.2011 13:16 - otázka od janko z levic
LEN JEDINU OTAZKU SA CHCEM SPYTAT..VERIS SI V KUTIKU DUSE ZE TO BUDES PRAVE TY CO VYHRA? A AK VYHRAS POBOZKAL BY SI NORIKU NA PUPOK?
jooj Janko, preco? uz to vyzeralo tak slubne, ze som sa dostal k normalne otazke a potom to zakoncenie. Nebudem komentovat. My Rusnaci vsak mame vo zvyku bozkavat 3krat na lice. Pekny den prajem.
18.05.2011 13:15 - otázka od Miso
Ahoj Misko,si uplne super a verim,ze Zoltan uz nemoze byt prekazkou vo finale ,je to uplny zdrap muza ,s ktorým si nemas co povedat ,drzim ti palce vo finale ,urcite to vyhras ,drz sa :)
Nazdar Miso, dakujem krasne. Pekny den.
18.05.2011 13:14 - otázka od konvalinka304
Ahoj Michal,ja nemám otázku na teba,iba ti chcem zapriať kúsok šťastia v tejto hre.Si sympatický mladý muž a aj vnímavý :-)..pohodový dník maj
Ahoj konvalinka, dakujem velmi pekne. Aj tebe pekny den.
18.05.2011 13:14 - otázka od žanetka
ahoj, trochu trufala otazka ale skusim... kam najradsej distribuujes svoje semeno na zenske telo? (popripade muzske)
Ahoj Zanetka, prosim upokoj ma, ze ta k tejto otazke niekto prinutil so zbranou pri hlave, a teda ze nie je z tvojej vlastnej iniciativy! Inac si to vysvetlit neviem. Pekny den.
18.05.2011 13:12 - otázka od jojo1562
cau.velmi ti fandim ,si asi jediny ktory pouziva mozok..preco tam vlastne drzia toho deb...Zoliho???
Ahoj jojo, dakujem velmi pekne za podporu. Na otazku odpoved nepoznam. Pekny den.
18.05.2011 13:11 - otázka od stefan-s
Ta ty si z Východu? Svidník je malé mestečko, no o to krajšie. Podľa mňa túto súťaž vyhráš. Vychádzam z výsledku reality show Mojsejovci (ktorá bežala pred pár rokmi) a tú vyhral tebe podobný... Len nesmieš robiť rovnaké chyby, ktorých si sa dopustil ty alebo tvoji kolegovia v súťaži. Lebo vieš ako sa vraví: "Rovnaké chyby - rovnaké známky"
Zdravim Stefan-s, beriem na vedomie a dakujem. Drzte sa.
18.05.2011 13:10 - otázka od emily
Poznaš Noru dhlšie ako z tej reality show, že môžeš o nej povedať, že je pspravodliva a charakterná?
Ahoj Emily, poznam ju len z tejto reality Show, nikdy predtym sme sa nestretli. Pisal som to, ako to citim na zaklade jej konania v reality show. A nie som dement, aby som nevedel na zaklade jej rozhodnuti o vyhadzovani usudit, ze sa rozhoduje spravodlivo. Aspon si to osobne myslim. Bol a stale to je moj nazor. Pekny den.
18.05.2011 13:08 - otázka od Danka
Čaf, nevadí ti "hrubší" slovník pani Mojsejovej ? Myslíš, že je to normálne, aby sa žena, mediálne známa vyjadrovala takto "ľudovo"
Ahoj Danka, som Rusnak jak repa a som zvyknuty na akykolvek slovnik. A urcite radsej ludovo a priamo, ako spisovne a falosne! Pekny den.
18.05.2011 13:07 - otázka od rosenberg
zdravim te, co takhle nejaka role v mem novem filmu? prozatimni nazev je Michal a Marienka (deap throat)
Nazdar rosenberg, dakujem za ponuku, ale tato sfera nie je nic pre mna. Pekny den.
18.05.2011 13:06 - otázka od Lenka
Ahoj Michal prajem ti veľa úspechov a hlavne pevné nervy,ktoré budeš určite v ďalších kolách potrebovať.Si veľmi šikovný a hlavne nadaný.Pevne verím,že to vyhráš so svojou inteligenciou.Ahoj pekný deň
Ahoj Lenka, dakujem velmi pekne. Uz to vyznieva ako klise po tolkych opakovaniach, ale zakazdym to myslim naozaj uprimne. Pekny den.
18.05.2011 13:05 - otázka od Robo
Ahoj , na akom aute jazdis ?
Ahoj Robo, momentalne na bratovom PGT 406. Pekny den.
18.05.2011 13:04 - otázka od Radka
Velmi ti to slusi na foto, normalne by som sa ta ani nespoznala :) Vidiet v niecom inom ako v slusnom oblecku
Zdravim Radka, je to civil a som rad, ze sa paci:). Ak nie som v praci, tak volim trochu viac causual style. Pekny den.
18.05.2011 13:03 - otázka od Richard Šechný
Ahoj hrdina, ako tvoj fanusik Ti velmi drzim palce... dufam ze ma prides niekedy pozriet do Banskej Bystrice, a dufam ze si dame aj pivko.
Zdravim Richard, dakujem velmi pekne za sympatie. A aby si nemusel za mnou cakat, tak si pokojne daj pivko uz teraz na moje zdravie. Dakujem. Pekny den.
18.05.2011 13:02 - otázka od Linn
myslela som, ze vyhra Bara ale teraz ked tu nie je, dufam, ze to vyhras ty. Zolo je zvlastny, mam tyky pocit, ze myslim, ze je dosadeny aby robil neplechu. velmi sa tesim na finale, som zvedava co si na vas pani N vymyslela. drzim palce pa
Ahoj Linn, dakujem kraasne za podporu. Vsetko sa dozvieme v piatok. Pekny den.
18.05.2011 13:01 - otázka od Michal
cau, tu je tvoj menovec, nedame rande? pridem za tebou. ozvi sa. michal
Ahoj Michal. Pekne meno :). Dakujem za ponuku, ale nie. Prijemny zvysok dna.
18.05.2011 13:01 - otázka od Anna
Ahoj Michal. Ja nemám na teba žiadnu otázku. Som len rada, že aj niekto zo Svidníka je v šéfke. veľmi dobre sa tam držíš a držím ti veľmi palce.Poznam ťa zo ZŠ. Chodili sme na tu istú ZŠ. Držím ti palce a prajem ti aby si to vyhral. pa Anka zo Svidníka
Ahoj Anka, dakujem velmi pekne. Vazim si to. Pekny zvysok dna. Dufam, ze vo Svidniku tiez svieti pekne slnko. Drz sa.
18.05.2011 13:00 - otázka od Zuzana
Ahoj Michal, veľmi ti fandím, pretože tvoj intelekt bezvýhradne predčí všetkých ostatných... si prototyp dokonalého chlapa ! Ale k otázke : Je Zoltán naozaj taký idiot ? Alebo to len hrá ? Nejako sa mi nechce veriť že môže byť niekto naozaj taký hlupák .. jeho museli dlho hľadať.
Zdravim Zuzana, k Zoltanovi sa nebudem vyjadrovat. Mne vobec neprinalezi niekoho sudit. Kazdy sme nejaky. Kamera zachytava realitu. Pekny den.
18.05.2011 12:59 - otázka od gold
Pozdravujem ťa Michal. Kto ti je z tvojich súperov najsymatickejší a s tým si tam teraz najviac rozumieš. Prajem ti výhru.
Ahoj gold, uz som to zmienil vyssie. Pekny den.
18.05.2011 12:58 - otázka od hnusak
mas rad zensky pot?
dalsi, co si neprecita otazku predtym, nez ju odosle. Pekny den hnusak.
18.05.2011 12:58 - otázka od Rado
Michal uvedomujes si , ze ked to vyhras a budes pracovat pre Noru , ze to nebude ziadna vyhra? Ona ta nenecha uplatnit tvoj talent co mas vo svojej praci. Nebudes moct mat mat svoj nazor - nebude ti vadit pracovat pod takym tlakom , kde nemozes nemozes mat svoj nazor? Lebo ona si aj tak vsetko urobi po svojom. Bola by ta pre nu skoda - mas na lepsiu pracu.
Nazdar Rado, vsetko su to len hypotezy a domienky. Som presvedceny, ze vzdy zvytazi ten najlepsi nazor zo vsetkych a je jedno, ci to bude moj nazor alebo Norin alebo kohokolvek ineho. Dolezite je, ze to bude mat prinos pre firmu. Uvidime vsak v piatok. Pekny den.
18.05.2011 12:56 - otázka od Radka
Mohol by si len tak zhrnut co ti dalo ucinkovanie v Sefke, co si ziskal, co si sa naucil, ake skusenosti nadobudol :)Dakujem
Ahoj Radka, viem to uplne presne: posunul som svoj hranicu zvladania medziludskych vztahov minimalne o 3 levely vyssie :). Pekny den.
18.05.2011 12:54 - otázka od Mária
Ahoj Michal. Ako sa cloveku ako si ty dary udrzat nadhlad nad Zoltanovim spravanim. Mne lezie poriadne na nervy. Je to obycajne decko s prilis velkym sebavedomim. Dufam ze to vyhras. Silno ti drzim palce.
Ahoj Maria, vsetko je o tolerancii. Da sa to, pokial sledujes vyssi ciel. Dakujem za podporu. Pekny zvysok dna.
18.05.2011 12:52 - otázka od kat
ahoj Michal, držím palce, dúfam, že to vyhraješ, si tam jeden z najschopnejších!!! vieš si už teraz predstaviť, že pracuješ u pani Mojsejovej?aký máš na ňu názor?bude dobrá šéfka? :) prajem pekný zvyšok dňa!
ahoj kat, dakujem za sympatie. Viem si to predstavit, s tou predstavou som vstupoval uz do sutaze. Moj nazor o osobnosti NM som spominal vyssie. Pekny den.
18.05.2011 12:49 - otázka od stefan
co hovoris na marianu? vyzera byt strasne zakerna osoba. neznasal som ju, ked tam bola. Stefan - Frickovce
Ahoj Stefan, ja som s Mariannou vychadzal dobre. Nikdy som nezaregistroval nieco, co by nasvedcovalo vasej mienke. Pekny den.
18.05.2011 12:48 - otázka od tweety
ahoj Michal, drz sa!!! fakt sa nemusis hanbit zato ako vystupujes lebo si inteligentny chalan a drzim Ti palce xxx
Zdravim tweety, dakujem. Pekny den.
18.05.2011 12:47 - otázka od Radka
Dakujem za odpoved a som rada, ze aj napriek rivalite a nezhodam, kt. mozeme vidiet v tv aj vdaka postrihaniu ste sa nasli medzi sebou :))) Drzim palce v piatok.
Zdravim Radka a dakujem velmi pekne. Drzte sa.
18.05.2011 12:46 - otázka od vyzvedac2
aky je Zolo v posteli?
Ahoj vyzdvedac2, trochu si to zmeskal. Zoltan tu bol vcera. Pekny den.
18.05.2011 12:46 - otázka od bara
ahoj Michal, nenapadlo ta este, ze Zolo je nasadeny a vyhra to on aj ked sa vsetci ...?Zo zaciatku zbytocna akoze sutaz, kedze vitaz bol vopred dany.Neolutujes, ze si tam bol?dakujem, bara
Ahoj Bara, ja v svojom zivote nestracam cas nad konspiraciami. Skor sa sustredujem na fakty. Je jedno, ci je udajne nasadeny, podplateny alebo regulerny hrac. Je to hrac ako kazdy iny a tak ho beriem. Pekny den.
18.05.2011 12:45 - otázka od lenka
Ahoj Michal, veľmi Ti držím päste, aby si vyhral, lebo keď vidím Zoliho, tak mi kypí žlč, a to doslova. Neznášam takých ľudí, ktorí sa priživujú na úkor druhých. A Zoli taký je. Tebe to prajem, si aj inteligentný, aj pracovitý.....tak nech ti to vyjde, v piatok určite pozerám!!!-:)))
Ahoj Lenka, dakujem na stokrat :). Vazim si to. Prajem este prijemny den.
18.05.2011 12:44 - otázka od alica
Ahoj Michal držim ti palce a chcem sa ťa spýtať či je ozaj taký trápny Zolo alebo je v pohode? Prajem ti veľa šťastia
Ahoj Alica, Zoltan v podstate trapny nie je. Je zial neprijemny voci vsetkym, z ktorych citi ohrozenie. Treba to vnimat ako prirodzeny pud. Po odvysielani vsetkych casti ma celkom tesi, ze ten zostrih bol k Zoltanovi celkom milosrdny. V skutocnosti to bolo daleko horsie :). pekny den este.
18.05.2011 12:42 - otázka od jf
Ahoj, mne si najviac sympatický, držím palce. Vieš si predstaviť, že budeš skutočne pracovať s Norou - veď ona je ako neriadena strela? Máš vsťah k móde?
Ahoj jf, dakujem velmi pekne. Ako som uz pisal vyssie, viem si to predstavit a ak to v piatok vyjde, uprimne sa tesim. Svet mody mam rad. Mam rad vsetky veci, ktore pomahaju ludom byt krajsimi. Pekny den.
18.05.2011 12:41 - otázka od BLAVAK
VIDIM ZE SA TU ODBAVUJU VYCHODNIARI... A CO MY BLAVACI???!!!
Nazdar Blavak, no tak daj nieco.
18.05.2011 12:40 - otázka od lucia
Miško držím palec určite vyhráš!!!!
Ahoj Lucia, dakujeeem !
18.05.2011 12:40 - otázka od zuzu
Ahoj Michal, držím Ti palce, škoda, že v súťaži nie je divácke sms hlasovanie... Zoltán by skončil s velkými rečami...
Ahoj zuzu, dakujem kraasne. Pekny den.
18.05.2011 12:39 - otázka od peťa
Vyjadrujem podporu. S Čutkom patríš medzi tých normálnych. Si šikovný a ambiciózny chalan, ktorý má prirodzený dar vedieť vyjsť s ľuˇmi. Si inteligentný. Dopriala by som Ti výhru, pretože po nej túžiš, zároveň si myslím, že si nezaslúžiš prežiť to peklo, ktoré by si v prípade víťazstva prežíval.Viem, že raz mať Svoju firmu BUDEŠ.
Ahoj Peta, dakujem velmi pekne za podporu a sympatie. Nechame sa prekvapit. Pekny den.
18.05.2011 12:38 - otázka od marcela
ja si osobne myslim,že Fefka tam Zoltana nechala len preto,aby mal kto vyryvať.iny dovod tam nieje.dufam že vyhraš ty alebo marcela
Ahoj Marcela, dakujem velmi pekne. Prijemny den.
18.05.2011 12:38 - otázka od alojz verutak
ako najlepsie uvarim psa?
ahoj Alojz, pes je domestikovane zviera. My ludia konzumujeme skor hydinu, hovadzie, bravcove, rybacie, jahnacie maso alebo divinu. Skus ci si z tejto plejady nevyberies nieco. Pokial nie, treba sa hlasit, ze nastala ojedinela spatna evolucia, pri ktorej doslo k premene cloveka na zviera. Pekny den.
18.05.2011 12:36 - otázka od Ivana
Michal strasne silno ti drzime palce,mas na to.....svidnicania
Zdraviim vsetkych Svidnicanov! Dakujem velmi pekne, vidime sa v piatok na Stvorylke. Pekny den.
18.05.2011 12:35 - otázka od Cibula
Ked som videl teraz tvoju fotku pri PC pochopil som preco sa musis licit. Nic v zlom nie kazdy ma nadelene. Kto nema v hlave ma v nohach.
Ahoj Cibula, no tak vidis, ze som neklamal. Robim to pre vase dobre.
18.05.2011 12:34 - otázka od Jan Slota
co hovoris na cigansku otazku?
Zdravim p. Slota, tato otazka by bola na velmi dlhu rozpravu a nechcem si zbytocne dvihat tlak. Postacil hokej. :) Skusme odpoved vydedukovat z informacie, ze nie som prilis socialne citiaci typ s dobrovolne neprisposob. obcanmi SR. Prijemny zvysok dna.
18.05.2011 12:32 - otázka od hajtrak
mas vychodenu ZS? ak ano kolko krat si prepadol?
ahoj Hajtrak, v Slovenskom systeme skolstva dost obtuazne ziskas titul prveho stupna na vysokej skole bez toho, aby si mal ukoncenu zakladu skolsku dochadzku. A pre uplnu odpoved, zvladol som to na pocudovanie na prvykrat, bez prepadnutia. Pekny den.
18.05.2011 12:31 - otázka od johanka z azerbajdzanu
skus sa na to pozriet inak.. zolo je tam dosadeny schvalne lebo uz davno by to nikto nepozeral keby tam nie je.. ak za to nema aj zaplatene aby viril vodu..proste urdzuje tam napatie a nora nie je blba a urcite si nevyberie chalana ktory sa neviem spravat..len tolko..pa
ahoj Johanka, dakujem velmi pekne za navrh mozneho scenara. Mozne je vsak vsetko. Uvidime v piatok. Pekny den.
18.05.2011 12:30 - otázka od ivan dlhoprsty
casto pustas pliny?
zdravim Ivan, no prosim, dalsi umelec na nete! Prepac, ale bez komentara! PS: Kolko si vyhral v stavke za tuto otazku?
18.05.2011 12:29 - otázka od zxcvzxcv
Budes este pracovat v O2 v Kosiciach?
ahoj zxcv... Zatial sa tam pracovat nechystam. Myslim, ze pozicia konzultanta priameho predaja je uz za mnou, no nikdy nehovorim nikdy. Uvidime, co zivot prinesie. Pekny den.
18.05.2011 12:27 - otázka od Lucinka
Ahoj Miško, si veľmi sympatický chalan a ako jediný z tých všetkých fakt rozumný, inteligentný a vzdelaný..veľmi ti prajem, aby si to vyhral, aj keď si myslím, že máš na viac ako robiť u takej "osobnosti" akou je Mojsejová..ale v každom prípade ti prajem do života všetko len to najlepšie !! P.S.: S kým si najviac rozumieš z tých, čo tam zostali..?
ahoj Lucinka, dakujem velmi pekne za podporu. Najviac si rozumiem s Pavlom, je to vesela kopa a clovek so srdcom na spravnom mieste! Pekny zvysok dna.
18.05.2011 12:27 - otázka od peto
Preco ked si vies ze si inteligentny robis zo seba chudaka ktory potrebuje mojsejovu , pritom sa stavim ze ako manazer by si sa uplatnil aj inde... INak mi to cele pride vykonstruovane .. pretoze Mirek ako majitel firmy sa chce stat manazerom ??? Preco ako ??? nemyslis si ?
Ahoj Peto, prepac, ale neviem odpovedat na tvoje konspiracne teorie. Byt vsak rozumny, ci vzdelany nie je vo svete vsetko a su veci, kt. v knihach urcite nenajdes. Su to skusenosti, ktore treba prezit a popasovat sa s nimi. Pekny den.
18.05.2011 12:25 - otázka od Peter
Ahoj Michal, to by ti naozaj neprekážalo pracovať s pani Mojsejovov??? teda pod jej vedením??? hmmm... lebo na mňa pôsobíš inteligentne...
Ahoj Peter, rozhodne by mi to neprekazalo. Vazim si ju ako cloveka a ja som oproti nej len miniaturny Janko Hrasko. Rad respektujem ludi, kt. si respekt zasluzia bezohladu na to ci je to v pracovnej alebo sukromnej oblasti. Drzte sa.
18.05.2011 12:23 - otázka od Erik
Aký máš názor na Markétu? S kým si si počas RS najviac rozumel?
Ahoj Erik, Marketa je fantasticky clovek. Len ju vidim a uz sa skerim :). Velmi si ju vazim kvoli jej otvorenosti a nazorom. Pekny den.
18.05.2011 12:21 - otázka od jano
Ahoj Michal, je to pravda ze mas intimny pomer s Branom Mojsejom? Kazdy tu o tom hovori.
Ahoj Jano, a ked kazdy bude hovorit, ze vsade rastie fialova trava, tiez tomu budes verit? Medzi hlavne funkcie mozgu patri aj uvazovanie nad prijatymi informaciami. Pekny den.
18.05.2011 12:18 - otázka od duri
poznas tu pani z bufetu co predava na bardejovsej stanici v bufete? tiez je zo svidnika a stale sa vychvaluje, ze ta pozna osobne. uz je s tym trapna. Duri - Kobyly
ahoj duri, pani z bufetu na bardejovskej stanici je velmi vseobecna kategorizacia. Ak by si mal meno k dispozicii, tak mozno by som vedel odpovedat. V kazdom pripade, mozne to je. Poznam mnohych ludi. Ak s nou budes, tak ju prosim ta odo mna rozhodne pozdrav. Pekny den.
18.05.2011 12:17 - otázka od slovak
Nazdar ja myslim že na 100% to vyhra Pavel co ty nato? Ty si skor taky teoretik :)
Ahoj Slovak, Ako som pisal, Pavla povazujem za svojho najvacsieho konkurenta. Ak nie sebe, tak to rozhodne prajem jemu. Drz sa a pekny den.
18.05.2011 12:16 - otázka od janka
ahoj este raz, som sklamana z tvojej odpovede na spodne pradlo... velmi si ma sklamal... premna je to zaujimava otazka... ale uz to neriesim... tak sa maj... mohlo nam byt spolu fajn...
ahoj Janka, a to som tu odpoved este 2-krat prepisal, aby nevyznela velmi kruto. Moja predstava o to, co je fajn je trochu ina. Pekny den.
18.05.2011 12:15 - otázka od Dajanky
Miško, nepoznáme nikoho kto by vedel viac ako Ty, kto by bol tak úžasným človekom s takým dobrým srdiečkom ako máš Ty, pretože taký dokonalý si jedine iba TY. Pre nás si ČÍSLO.1, NIET INÝCH ČÍSIEL...Veľmi Ťa ľúbime. Stojíme pri Tebe.Tí čo Ťa poznáme, si Ťa nedáme!!!DaJ
Cafte baby :). Dakujem krasne, ste poklad! Uz sa tesim, ked sa najblizsie stretneme. Drzte sa a davajte si na seba pozor! Krasny den.
18.05.2011 12:14 - otázka od Tina
Ahoj Michal ! Ako vidiš svoje šance na výhru? Budem Ti držat Palce a snad to vyhraš Ty ! :) Myslim , že si skvely kandidat ! :) Drž sa..pekny Den prajem..
Ahoj Tina, realna sanca je 1:4. Uvidime v piatok. Pekny den.
18.05.2011 12:13 - otázka od Jozef
ahoj. Len jednu otázočku - mal si na začiatku pocit že zolo to s tou jeho samochvalou prehana a opustí hru s vyhlasením že nikto nechápe jeho genialitu ?
ahoj Jozef, Zoltan je extremne egocentricky clovek a cholerik, takze samochvala patri medzi jeho zakladnu vybavu. Ja nikoho nesudim, kazdy sme nejaki. Len sa snazim si vyberat ludi, ktorych okolo seba mam. Pekny den.
18.05.2011 12:11 - otázka od ivettka
necitis sa trapne ze si sa prihlasil do sefky ved urcite si zistil ze je to somarina a nora si vyberie aj tak len toho kto sa jej paci jej nejde o to ci mas skusenosti. ahoj diky
Ahoj Ivettka, rozhodne sa trapne necitim. Nemam dovod. Vedel som, kde idem a vedel som, ze si Nora bude vyberat sama. A neviem, preco sa to niekomu zda zvlastne. Ak raz niekedy budem vyberat doleziteho cloveka do svojej firmy, tak tiez to urobim sam, podla toho, ako to budem citit a moze mi hovorit kto chce, co chce. Ukazem, co bude v mojich silach a bud ju to oslovi, alebo nie. Zivot tym nekonci.
18.05.2011 12:08 - otázka od Sonia
Michal však nie si homosexuál ?
Ahoj Sonia, uz som odpovedal vyssie. Pekny den.
18.05.2011 12:08 - otázka od zdroj
rozmyslal si niekedy o samovrazde? co sa stalo ze to nevyslo?
Ahoj Zdroj, co je to zase za blud? Nikdy som o samovrazde nerozmyslal. Som ortodoxny optimista a milujem zivot bezohladu na to, ci som dole alebo hore! Pekny den a hlavu hore!
18.05.2011 12:07 - otázka od peter
ahoj chcem sa ta opytat preco netolerujes Zoliho??? a beries ho na lahku vahu.treba pocuvat svojho kolegu a netreba ist tvrdo len za svojim.vies.pekny den zelam
Ahoj Peter, treba pocuvat ludi pokial hovoria nieco pouzitelne a to som zachytaval. Vsetko ostatne som selektoval. A ak ma niekto potrebu pocuvat kazde jeho slovo tak nech sa paci. Ja nie som socialny pracovnik. Pekny den.
18.05.2011 12:05 - otázka od lady gaga
Hi sweetheart, how are you dooing? You are my favorite in this show, i hope you will be the winner, i am writing a new song for you: Judas-Michal from Slovakia, it will be a masive music hit! All the best! Kiss from USA. Your Lady Gaga
Hi Lady Gaga, nice trying for joke! Seriously, U should better consider your vision of massive music hit! Thanks a lot and have a fine day! all the best
18.05.2011 12:01 - otázka od elenka
ahoj mas niekoho som blondava 23 rocna dievcina a som y teba uplne hotova. nepojdeme na veceru<
Ahoj Elenka, dakujem za ponuku. Som single a zatial nikoho nehladam. Pekny den.
18.05.2011 12:00 - otázka od cicka
:)
:D
18.05.2011 12:00 - otázka od tamarka
Ahoj Michal. Si velmi sikovny a inteligentny clovek. Velmi Ti drzime palce a dufam, ze sutaz ZASLUZENE vyhras. Sefka by s Tebou urcite pochodila dobre.
Ahoj Tamarka, dakujem velmi pekne. V piatok uvidime. Drz sa a pekny den.
18.05.2011 11:59 - otázka od damianka
jeeeeeeej zlatoooo ale na tej fotke v tielku vyzeras uplne na spapanie.. zdravim ta . darinka@gmail.com drzim ti palce
:)
18.05.2011 11:59 - otázka od Gabika
Ahoj Miško držím Ti palce :) Si dobrý a dúfam že to vyhráš, pretože na to máš :) Drž sa :)
Ahoj Gabika, dakujem kraasne! Pekny den.
18.05.2011 11:58 - otázka od bc
zdravim.aká je Nora?
ahoj bc, uz som spominal vyssie. Pekny den.
18.05.2011 11:58 - otázka od Adam
ahoj Michal! si veľmi pekny nedal by si mi kontakt na Fb inak drzim prsty aby si to vyhral a koho povazujes za svojho supera?
Ahoj Adam, dakujem za sympatie. Za supera povazujem jednoznacne Pavla! Pekny den.
18.05.2011 11:56 - otázka od Nosferatu - Drakula
dnes vecer si moj!!!
Ahoj Drakula, daj pozor, aby si sa neotravil. and BTW, co nespis? Ved je den.
18.05.2011 11:56 - otázka od teta F
Ahoj Miško pre mna si ten najlepší chlapec. Ty to dokažeš a určite vyhraš. Ved tam na to maš len Ty. Držíme palce.
Ahoooj teta Fr. dakujem velmi pekne za podporu. Velmi si to vazim. Pekny den.
18.05.2011 11:55 - otázka od janko hrasko
ahoj, taka zaludna otazka... rad si strkam rozne predmety do mojej cokodierky, je na tom nieco zle? co si o tom myslis?
Ahoj Janko, zrejme si si to nevsimol, ale si na zlom chate. Tu je Michal zo Sefky - je to taka relacia z oblasti businessu.
18.05.2011 11:52 - otázka od moc pohledna baculka
pacia sa ti baculky? podnikneme nieco?
Ahoj Baculka. Dakujem za ponuku, ale ponuky od dam neprijimam. Som romantik nie dobytok a mam rad, ked tomu predchadza obdobie spoznavania. Pekny den.
18.05.2011 11:50 - otázka od tekelson
zahral by si si rad poker? vyzeras na sutaziveho a adrenalinoveho chalana
ahoj Tekelson, mam rad hru a som sutazivy typ. Nie som si vsak isty, ci vhodny pre poker. Tam je nutka kamenna tvar a mna dost rozosmieva ked sa kazdy pri stole tvari ako kilo soli v polkilovom sacku :). Pekny den.
18.05.2011 11:48 - otázka od Katka
Ahoj Michal velmi Ti držím palce. Myslím, že si tam zo všetkých najlepší manažér, ešte nech si to uvedomí aj Norika.
Ahoj Katka. Dakujem velmi pekne za podporu. V piatok sa uvidi. Pekny den.
18.05.2011 11:47 - otázka od daniel
otazka na zoltana.. co si mu uz davno nedal laket? odo mna by ho mal uz davno.. lebo ten chlapec ma neskutocne stve..
ahoj Daniel, zmluvna pokuta. Pekny den.
18.05.2011 11:47 - otázka od bartolomej kratkosrsty
ahoj, som tvoj velky fanusik, budes mat autogramiadu? chcel by som tvoj podpis! pekny dnik
ahoj bartolomej, autogramiadu pravdepodobne mat nebudem. Bol si zrejme jediny, kto mal zaujem o moj podpis :) Ok, now seriously. Rad ti zelanie splnim. napis mi adresu a poslem. Pekny den.
18.05.2011 11:46 - otázka od ShaulaThalit
Aký typ hudby obľubuješ? Čítaš knihy? Filmy? A čo kultúrne vyžitie?
Ahoj Shaula. Mam siroky zaber. Pocuvam vsetko co ma rytmus a melodiu. napr. aktualny pop, hip-hop, soul, dance music, trance, light rock :)... knihy milujem a rovnako tak filmy, ale pozerat ich so mnou je vzdy zazitok. vzdy sa velmi vzijem s hlavnou postavou a potom je z toho theatre :)
18.05.2011 11:43 - otázka od Roman
Michale, jseš fakt hezký chlap. Přijal bys pozvánku na divokou gay party?
Ahoj Roman, to je skuska? Ako som vravel rad sa zucastnim akejkolvek party, ale obavam sa slova "divokou" :). Netusim ako to prebieha, ale pokial su sucastou party akekolvek perverznosti a uchylky, tak to rozhodne nemusim. Mam rad party, kde je to len o konverzacii, hudbe a zabave. Pekny den a dakujem za pozvanie.
18.05.2011 11:40 - otázka od Milka
miško ahoj, zdravíme z Bardejova. Veľmi ti fandíme, si tam jediný normálny už od začiatku. Nora neoceňuje tvoje vedomosti, ale my to vidíme!! :) Určite vyhráš, drž sa:) Milka, BJ
Ahoj Milka. Dakujem velmi pekne za vasu podporu. Vsetkych pozdravujem. Pekny den.
18.05.2011 11:40 - otázka od UN
Ako na teba posobila nora, naozaj sa vyzna, alebo sa len hra na velku sefku ?
ahoj UN, bezohladu na to co sa pise a hovori, tak ako som spominal vyssie Nora je otvorena, priama, vesela, ma charakter a myslim, ze obrovske srdce. Ak je clovek dobry, tak to ma v ociach a Nora to tam ma dvojnasobne. Netravili sme vsak s nou vela casu, a nebol na to ani moj dovod. To co pisem vyssie, su len moje pocity a zo skusenosti viem, ze sa nezvyknem mylit.
18.05.2011 11:35 - otázka od Falcone
zevraj oralne uspokojujes Brana Mojseja a zato mas protekciu, je tato informacia pravdiva?
Nazdar Falcone, evidentne sa doma alebo v praci nudis, ked mas cas na taketo bludy. cele to dementujem, je to totalny vymysel a vyplod chorej fantazie!! Pekny den a skusme sa nad sebou zamysliet, ak tam ten potencial samozrejme je.
18.05.2011 11:34 - otázka od Franta
Michal, chodis do kostola? si veriaci? alebo chodis do cerkvi? Franta
Ahoj Franta, chodim do cerkvi. Som pravoslavny.
18.05.2011 11:33 - otázka od sekáč
Ahoj Michal, chcem sa spýtať, či máš nejaké rodinné prepojenie na firmu Nora Mojsejová Fashion. V Košiciach je manažer predaja pani rovnakého priezviska.
Ahoj Sekac, mnohi sa ma to pytaju, ale je to len nahoda. Zatial o ziadnom rodinnom prepojeni neviem. Drz sa.
18.05.2011 11:32 - otázka od juraj s. z kutu
myslis ze si schopny vydrzat tlak tej diktarotky? :D
zdravim Juraj, som si vedomy toho, kde som sa prihlasil a zvazil som svoje rozhodnutie predtym, nez som ho urobil. Nora Mojsejova je v mojich ociach spravodlivy, priamy a hlavne charakterny clovek a nemam dovod na obavy z tlaku. Tlak patri k praci a je nevyhnutny, ak chceme veci posunut dalej. Uvidime vsak co prinesie finale. Pekny den.
18.05.2011 11:29 - otázka od Anicka
cauko, pacis sa mi, dame rande?
ahoj Anicka. dakujem za prejav sympatii, ale na rande nemam cas. A btw, zasluzis si urcite lepsieho. Pekny den.
18.05.2011 11:28 - otázka od smajdova mama
ahoj michal.. velmi ti fandim aj so synom a drzim ti palce nech vyhras v silnej konkurencii..pa
zdavim p. Smajdova, dakujem kraasne za vase sympatie. Naozaj si to vazim. Mariana pozdravujem. Pekny den.
18.05.2011 11:27 - otázka od geriatriaNZ
Zdravicko slecna, zdravime Vas z nasho domova dochodcov. Jedlo je zle, vnoci nam je zima, ale aspon ze nam zapnu raz za cas TV. Velmi ste sa zapacil nasmu Mirkovi ktori len cely den beha a hovori vase meno, velmi vam drzi palce, napiste mu nieco pekne prosime Vas... Ak budete mat nikedy cestu okolo zastavte sa zahrame si sachy alebo si dame krupicovu kasu. S pozdravom kolektiv geriatrie Novych Zamkov.
Zdavim Geriatriu v NZ, pozeram, ze mam rovnako zanieteneho fanusika ako Marketa. Dakujem velmi pekne. Mirko drz sa.
18.05.2011 11:26 - otázka od Radka
ahoj, chcela by som sa opytat, nasiel si si medzi finalistami nejakeho kamarata?
ahoj Radka, aj ked som do tejto sutaze neisiel s ambiciou hladat si kamaratov, ale stalo sa. Uplne moji naj su Pavel a Marketa, ale aj Marko, Vaiva, Marcela, Mirek a vsetci ostatni, s vynimkou Zoltana!
18.05.2011 11:24 - otázka od darina
Michal, vraj rad pocuvas ludovky? vraj sa ti paci rusnacka tvorba - ktora je tvoja naojblubenejsia? :) drzim palce - darina Bartosovce
ahoj Darina, dakujem za podporu. Ano ludovky mam tiez rad. A na rusnakoch teraz leti "A cija to chyza" :). Ta je moja naj! Pekny den.
18.05.2011 11:22 - otázka od Milan
Michal, ty rozumiš šarisky? to super, ši me prekvapil. Ty barz dobry chlopec, aj šikovny, trimeme ci paľce so ženu Miladu. Trim še, chlope! Milan, Vaniškovce
Nazdar Milan. Som Rusnak/Rusin a sarisky rozumiem. Saristinu zeriem. Dakujem velmi pekne za podporu a pozdravuj zenu Miladu. Pekny den.
18.05.2011 11:21 - otázka od katka
Ahoj Michal, držím ti palce. Myslím, že si odprezentoval dostatočne, na to aby ľudia z brandže vedeli čo je v tebe. O čom je ta súťaž je jasné. ..Preto yydrž, drž si náhľad. Vo finále je pár ľudí, s ktorými sa netreba porovnávať- normálny divák si urobí názor.. Verím, že po súťaži, príde aj ocenenie :))K.
Ahoj Katka, dakujem velmi pekne za priazen. Na osobnej prezentacii je vzdy co vylepsovat a vzdy sa najde nieco, co by som nabuduce urobil inak, lepsie. Ukazal som vsak co bolo mozne. Uvidime, ci to postaci. Prijemny den.
18.05.2011 11:19 - otázka od marcela
mysliš,že vyhra Zoly??Dufam,že nie.lebo to bude potupa.držim palce.
Ahgoj Marcela, sance na vyhru ma kazdy rovnako, aj Zoltan. Dostal sa do finale z viac ako 9000 uchadzacov, takze to musi mat nejaky dovod. V piatok vsak uvidime. Pekny zvysok dna.
18.05.2011 11:17 - otázka od peekaboo
S manažérkou košických predajní NMF máš totožné priezvisko. Žeby náhoda?
ahoj Peekaboo. Ano, je to nahoda. Pekny den.
18.05.2011 11:17 - otázka od potkan
vyberas si len pochvalne otazky, alebo odpisujes navsetko?
Ahoj Potkan, odpisujem na vsetko. Pekny den.
18.05.2011 11:17 - otázka od gamby
Cau, preco tak vzdy vystupujes ako keby si siel podla pouciek nabiflovanych v skole? bol si biflos? Prave kvoli tomuto si myslim ze nevyhras
Nazdar Gamby. Ucil a ucim sa rad, ale biflos som nikdy nebol. Stale som mal priemerne znamky a vzdy selektujem to, co sa ucim. Vystupujem tak, ako som a tak, aby som sa za seba nemusel hanbit bezohladu na to, ci vyhram, alebo nie. Pekny den.
18.05.2011 11:15 - otázka od lucia
Podla mna ty mas nato si tam asi najnormalnejsi.Nez ten zolo ten mi tam strasne prekaza drzim palceky,Spozdravom lucia.
Ahoj Lucia, dakujem velmi pekne.
18.05.2011 11:14 - otázka od janka
ahoj ake spodne pradlo preferujes? spodare, tangace, slipy, trenky alebo na ostro? cmuk, janka
Ahoj Janka, ako odpoved na tuto otazku obohati tvoj zivot? A precitala si sama tuto otazku predtym, nez si ju odoslala? Obcas to pomoze. Prijemny den.
18.05.2011 11:13 - otázka od alojz
mas super postavu. drzis nejaku dietu? cvicis? Alojz Šiba
Nazdar Alojz. Dakujem velmi pekne. Dietu nedrzim, ale snazim sa cvicit. Je na nej este roboty ako na kostole. Drz sa a pekny den aj tebe.
18.05.2011 11:12 - otázka od vyzvedac
v zakulisi sa hovori ze si mal pomer s niktorim s muzskej casti sutaze sefka, je to pravda???
ahoj vyzvedac, je to blud :) Pekny den.
18.05.2011 11:11 - otázka od Jozef Golonka(IIHF)
Ahoj, sledujes hokej? Ako sa ti pacili nasi? Si sportovy typ, hral si niekedy hokej? Hladam nove talenty. S pozdravom: Jojo Golonka
Zdravim Jozef, velky fanusik klasickych sportov nie som, ale ak sa jedna o slovensko, tak ako spravny lokalpatriot pozeram a fandim. Tento rok to zial nevyslo, a mna skoro chytila porazka pri televizore :). Nevadi, aspon Cesi boli 3. a buduci rok je vitazstvo to urcite nase!!!
18.05.2011 11:09 - otázka od spaghetymt&cm!
Vitaj Michal, si najlepsi! Ak to nevyhras, sefka urobi osudovu chybu a bude musiet coskoro zmenit meno firmy, aby vsetci zabudli na ten trapass co jej niekto sposobi, ak to rozchodi:))) Drzim palce, aj ked uz to je isto iste!
Dik L. Pekny den.
18.05.2011 11:08 - otázka od Daria
Ahoj, otvaram vo Svidniku kozmeticky salon a chcem, aby si sa stal jeho tvarou. Urobis to pre mna? Daria
Ahoj Daria. Dakujem velmi pekne za ponuku. Je to vsak na dlhsie a rozhodnutie nezalezi v tejto chvili len odo mna. Posli mi ziadost cez FB a ostaneme v kontakte. Pekny den prajem.
18.05.2011 11:07 - otázka od Juraj
Miso, nehanbis sa za to, ze sa za teba hanbi tvoja rodina v Svidniku? Ved ani vonku sa uz neukazuju. Hanbim sa za teba, aj ked ta nepoznam osobne - Juraj Svidnik
Ahoj Juraj. A nenapadla ta verzia, ze sa neukazuju lebo doma nikto nie je? :) Ale dik, dobry pokus o pletky! Milujem svoju rodinu a ona mna. Sme v dennom kontakte, takze s podobnymi vymyslami sa zbytocne neoberaj o cas. Pekny den.
18.05.2011 11:05 - otázka od Linda
Michal ahoj, je pravda, ze sa licis? Ved ty si prirodzene pekny chalan..starat sa o seba dokazes. Ale sminky su pre holky, to uz si zabijes uplne chlaapa v sebe:) o to ti ide?.-) Pekny dnik, fandim ti! Linda, Svidnik
Ahoj Linda. Licim sa pre ucely nakrucania, aby som sa neleskol a dalo sa na mna aspon ako tak pozerat. V beznom zivote to neprehanam :). Pekny den a zdravim SVIDNIK!
18.05.2011 11:04 - otázka od Ecula
Kde chodis nakupovat? Velmi pekne sa obliekas a paci sa mi, ze konecne chlap s kabelkou. Je to original alebo fake? Aka znacka? Eča
zdavim Ecula. Dakujem velmi pekne. Nakupujem a hladam na Slovensku (BA,KE). Ziadne specialne obchody, len vyberam co sa mi paci. Kabely su original. Znacku zial prezentovat nemozem, ale nie je vela butikov, kde ich najdes, takze tazke to mat nebudes. Pekny zvysok dna.
18.05.2011 11:02 - otázka od eva
Michal, mam 71 roky. ty barz sumny chlopec. Paci se mi, ze si furt vymalovany jak ruza. Dze si se ucil malovac? Eva - Klusov. Ne ze nevyhras.
Evicko, bars krasne dzekujem! Malovac mi se ucil sam:). A ci vyhram, neznam. Musis v piatok patrec na televizor, ne ze pujdzes do koscela :). Trimaj se.
18.05.2011 11:01 - otázka od Sona
ahoj Miso, mozem otazku na telo? si gay? nic proti gayom, su fajni ale len chcem mat jasno:) lebo mas viac rozvinutu zensku cast osobnosti :) Drzim palce!!! Sona
ahoj Sona. Som chlap. Rozvinutie zenskej casti osobnosti isla ruka v ruke s tancovanim spolocenskych tancov. A dakujem za podporu. Pekny den.
18.05.2011 11:00 - otázka od milena
ahoj Michal, mozem sa opytat, preco nosis tu kabelku na lokti? viem, ze sa to nosi, ale ja ako zena som to este stale nepochopila tento modny styl ani u zien. inak mas dobry vkus, ale s tou kabelkou si to fakt pos*al :) zelam vela stastia, si super, vyhrajes to! M
Ahoj Milena. Kabela skonci na lakti len v pripade, ze potrebujem obe ruky. Inac ju drzim normalne. Je to velmi prakticka vec. A ako vravi Pavel: "Michale, s tim se muzes vyvlodit i v Normandii :). Pavel pozdravujem!

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu