Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ďalšia slovná búrka na opozičnom fronte: Matovič sa po Trubanovi oprel aj do Poliačika

Igor Matovič a Martin Poliačik Zobraziť galériu (2)
Igor Matovič a Martin Poliačik (Zdroj: Topky/Maarty, TASR - Jakub Kotian)

BRATISLAVA - Sociálnou sieťou opäť znejú slovné útoky z radov opozičného subjektu OĽaNO na adresu mimoparlamentného Progresívneho Slovenska (PS). Líder Obyčajných ľudí a nezávislých osobností Igor Matovič sa pustil aj do podpredsedu PS Martina Poliačika. Predmetom je opäť drogová kauza, ktorá sa dotýka lídra PS Michala Trubana.

Predseda OĽaNO to dlho nevydržal a na sociálnej sieti opäť vypenil. V poslednom statuse analyzuje komentár Martina Poliačika, ktorý zverejnil na internete. "Drogy pre ľudstvo nie sú hrozbou, sprevádzajú nás desaťtisíce rokov," napísal Poliačik.

Ďalšia slovná búrka na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovič)

Drogová súťaž

Na tieto slová razantne reagoval Matovič, ktorému je táto téma očividne viac ako proti srsti. "Oni v tom PS/SPOLU majú zrejme nejakú letnú drogovú súťaž o najväčšiu debilinu, ktorú kto vypotí či vyvedie," začína ostrými slovami Matovič.


Truban vysvetľuje predaj bieleho: Už viem, čo som tým myslel! Smer a SNS musia byť zúfalí


Po Poliačikovi si svoje samozrejme odniesol aj predseda PS Truban. "Jeden reční o úžasnom pozitívnom vplyve drog na jeho samého a "motivuje" tým študentov na prednáške a druhému je ukradnutý osud miliónov zničených životov obetí drogového biznisu," myslí si Matovič.

Predseda OĽaNO pritom trvá na tom, že Truban sympatizantom klamal. "Mimochodom, vytešovať sa nad tým, ako sa náš miláčik priznal, že "mediálne nezvládol komunikáciu" miesto toho, aby si jeho sfanatizovaní fanúšikovia priznali, že "natvrdo všetkým vedome klamal" a poslali ho do kytek, je priam ukážkový príklad politiky "našich ľudí"," uzavrel Matovič.

Ohľadom predmetného statusu sme oslovili aj Martina Poliačika. Ten sa rozhodol naň nereagovať.

Viac o téme: DrogyIgor MatovičMartin PoliačikMichal TrubanProgresívne Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu