Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kiska oslávi narodeniny v kruhu najbližších: FOTO Tieto darčeky prezidenta dojali

Andrej Kiska Zobraziť galériu (4)
Andrej Kiska (Zdroj: Facebook/Andrej Kiska)

BRATISLAVA - Andrej Kiska včera oslávil malé jubileum. Na svojom Facebooku sa podelil s milým príspevkom. Od svojich ratolestí dostal originálne darčeky, aké môžu darovať len malé deti svojmu ockovi. Tie totiž Kisku vo svojich očiach nevnímajú ako politika a prezidenta, ale ako milujúceho otca.

Prezident SR Andrej Kiska oslávil včera malé jubileum, svoje 55. narodeniny. "Dve päťky sa dnes stali aj u mňa realitou. Ďakujem za všetky želania, ktoré som dostal a nestihol som sa ešte poďakovať," napísal prezident na Facebooku. 


Prezident sa teší na bábätko, veľký prehľad manželiek a detí: FOTO Kiskova šťastná rodinka!


Maličkosti od detí

Okrem gratulácií dostal Kiska od svojich detí maličkosti, ktoré by potešili každého otca. Vlastnoručne vyrobené obrázky preňho znamenali veľa. "Mimoriadne ma potešili vlastnoručne vyrobené darčeky mojich detí Viktorka a Veroniky, a Martinkov úsmev," napísal Kiska. 

Darček od syna Viktorka.
Zobraziť galériu (4)
Darček od syna Viktorka.  (Zdroj: archív Andrej Kiska)

Zároveň povedal, že sa na víkend teší. Okrem jeho narodenín totiž v rodine Kiskovcov budú sláviť aj inú udalosť. "Teším sa, že cez víkend spolu oslávime nielen moje narodeniny, ale aj ich vysvedčenia," uviedol prezident. 

Darček od dcérky Veroniky
Zobraziť galériu (4)
Darček od dcérky Veroniky  (Zdroj: archív Andrej Kiska)

Andrej Kiska má päť detí. Z jeho prvého manželstva s Máriou Kiskovou pochádza jeho najstarší syn Andrej Kiska ml., ktorému sa nedávno narodil syn Andrej IV. len pár mesiacov potom, čo sa Kiska stal pätnásobným otcom. V rodine Kiskovcov sa meno Andrej tradične detí. 

So svojou druhou manželkou sa v júli minulého roku tešili z nového prírastku, synčeka Martinka. Okrem Andreja Kisku ml. má Kiska z prvého manželstva dcéru Natáliu a druhou manželkou má okrem malého Martinka ešte dve deti -  dcéru Veroniku a syna Viktorka. So svojou súčasnou manželkou Martinou žijú v Poprade

Viac o téme: Narodeniny Andrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu