Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prezident sa teší na bábätko, veľký prehľad manželiek a detí: FOTO Kiskova šťastná rodinka!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Rodina prezidenta sa pomaly rozrastá. Iba včera sa Kiska pochválil, že čaká s manželkou tretie dieťa. Z predchádzajúceho manželstva má už dve dospelé deti. Minulý rok sa mu navyše narodila vnučka. Zaujímavé je tiež, že otec aj syn prezidenta sa volajú Andrej. Na pohľad tak spolu tvoria šťastnú rodinku.

Kiskovci sa príliš na verejnosti neukazujú. Andreja Kisku sprevádzajú na verejnosti častejšie jeho dve dospelé deti - Andrej a Natália. Manželka Martina býva s dvomi malými deťmi v Poprade. Preto prezident často lieta na víkend z Bratislavy do Popradu. Málokto však možno vedel, že Kiska je už dlhé roky rozvedený s prvou manželkou Máriou. S ňou má syna Andreja a Natáliu. Vedeli ste, kto sú ďalší členovia jeho najbližšej rodiny?

Andrej Kiska senior - otec

Kiska s dcérou Natáliou a otcom Andrejom
Zobraziť galériu (8)
Kiska s dcérou Natáliou a otcom Andrejom  (Zdroj: Topky, archív, FB, SITA)

Traja Andrejovci - u Kiskovcov sa tak volajú otec, syn aj vnuk. Kiska najstarší sa ukázal na verejnosti počas prezidentských volieb, keď prišiel do volebnej miestnosti podporiť syna. Kiskova mama sa volá Mária, rovnako ako jeho exmanželka. Andrej senior s Máriou žijú v Poprade.

Mária Kisková (55) - exmanželka

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Spolu s Kiskom boli spolu 18 rokov, predtým spolu dva roky randili. z manželstva majú dcéru Natáliu a syna Andreja. Rozviedli sa v roku 2003. Žije rovnako ako súčasná manželka Kisku v Poprade.

Natália Kisková (26) - dcéra

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Topky, archív, FB, SITA)

V súčasnosti robí pre známu realitnú firmu miliardára Ivana Chrenka HB Reavis v Bratislave. Študovala v Amerike, kde aj pôsobila. Odtiaľ sa presunula do Londýna a neskôr do Prahy. Dnes pôsobí na Slovensku v Bratislave.

Andrej Kiska mladší (31) - syn

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Prvorodený syn prezident. Študoval na vysokej škole v Spojených štátoch. V súčasnosti je ženatý s Irmou Chmelovou, dcérou známeho politika Rudolfa Chmela. Dnes majú spolu dcérku Miu. Andrej sa s Irmou zosobášili v Prahe, kde v súčasnosti aj žijú. Kiska najmladší sa venuje podnikaniu, zakladaniu startupov.

Irma Kisková (34) - nevesta

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Dcéra niekdajšieho ministra kultúry Rudolfa Chmela. Je tiež nevlastnou sestrou hovorcu záchranárov Borisa Chmela. Študovala na vysokej škole vo Švédsku. Pracovala pre Európsku investičnú banku. Preslávila sa tiež založením portálu pre seniorov a ich opatrovateľov.

Mia Kisková (1) - vnučka

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Facebook)

Mia sa narodila v januári 2016. "Niet krajšieho zázraku na svete, ako je narodenie nového života. Vitaj, moja malá vnučka. Miuška," komentoval jej narodenie Kiska starší.

Martina Kisková (41) - manželka

Prezident sa teší na
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Manželku Martinu na verejnosti príliš nevidieť. S dvomi malými deťmi (Veronika a Viktor) žije v Poprade. Neplní tak rolu klasickej prvej dámy prezidenta, ktorá sprevádza svoju polovičku na oficiálnych zahraničných akciách. Včera sa Kiska pochválil, že čakajú spolu tretie dieťa. Celkovo pôjde o Kiskovho piateho potomka. Meno ani pohlavie zatiaľ nezverejnili.

Veronika (12) a Viktor Kiska (8)

Veroniku a Viktora má Kiska so súčasnou manželkou Martinou. Žijú v rodnom Poprade, kde chodia do školy. Prezident sa snaží chrániť si rodinu a súkromie, preto lieta na víkendy domov. Podľa všetkého to vyzerá, že prezident sa do Bratislavy nechystá presťahovať.

Viac o téme: RodinaPrezidentAndrej KiskaMária Kisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu