Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Radostná správa v rodine prezidenta: FOTO Kiska ukázal vnúčika so zaujímavým menom

Andrejko IV. Zobraziť galériu (2)
Andrejko IV. (Zdroj: Instagram/Andrej Kiska)

BRATISLAVA - Len pred pár mesiacmi sa stal prezident Andrej Kiska po piatykrát oteckom, keď sa mu narodil syn Martinko, a jeho rodina sa teraz rozrástla o ďalšieho malého člena. Hlava štátu sa na sociálnych sieťach pochválila svojím vnúčikom Andrejom IV.

Prezidentova hororová cesta domov na Dušičky: Kiska mal autonehodu

"Rodina Kiskovcov sa opäť rozšírila a mám krásneho vnuka, Andreja IV. Riadny valibuk, 4,2 kg. Aj maličký, aj mamina sú absolútne v poriadku. Už sa teším, kedy sa všetci štyria Andrejovci spolu stretneme. Držme mu prsty, aby z neho vyrástol šťastný človek," pochválil sa na Instagrame hrdý dedko.

Tradícia dedenia krstného mena mužských potomkov v rodine Kiskovcov zostala zachovaná. Drobček sa narodil prezidentovmu synovi z prvého manželstva Andrejovi, ktorý už má aj krásnu dcérku Miu.

Radostná správa v rodine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Andrej Kiska)

Nie je to tak dávno, čo sa prezident mohol tešiť z narodenia vlastného potomka. „Niet krajšieho zážitku, ako je narodenie malého dieťaťa. Martinko má 3160 gramov a 49 centimetrov. Je úžasný, krásny, rozkošný. Je to náš nádherný synček. Veľmi si želám, aby z neho vyrástol šťastný človek,“ oznámil prezident v júli.

Viac o téme: Andrej kiskaPrezidentNarodenieVnukAndrej IV.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu