Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nezhody u kotlebovcov: Mazurekovho otca vyhodili z ĽSNS, spoveď na sociálnej sieti!

Milan Mazurek Zobraziť galériu (3)
Milan Mazurek (Zdroj: SITA/Marek Mrviš)

BRATISLAVA – Otca poslanca NR SR za Kotlebovu Ľudovú stranu naše Slovensko Milana Mazureka vylúčili kotlebovci zo strany. Milan Mazurek starší to oznámil na sociálnej sieti.

Kotleba reaguje na prehru, toto je vraj dôvod prepadáku: Neférový boj proti mediálnej presile

„Ja už v ĽSNS nie som od leta, kedy som bol odstránený aj s množstvom ďalších skvelých ľudí, ktorí sa pričinili dosť veľkou mierou o úspech ĽSNS v parlamentných voľbách. Žiaľ, doplatili sme na chorobnú paranoju a neprekonateľné ego vedenia, ktoré nedovoľuje prijať žiaden iný názor okrem svojho, aj keď ten je mnohokrát zlý,“ napísal Mazurekov otec s tým, že ľudia v regionálnych voľbách nastavili kotlebovcom zrkadlo.

„Bojím sa, či to zvolení predstavitelia vôbec pochopia, alebo či zase len sklopia uši a ďalej budú slepo, poslušne a sfanatizovane plniť príkazy, aj keď vedia, že kopec z toho je doslovná sprostosť, provokácia, alebo rozmar, za ktorý nakoniec budú prenasledovaní a trestaní práve oni alebo ich blízki, a nie ten, kto to vymyslel a nariadil,“ uviedol Mazurek.

Nezhody u kotlebovcov: Mazurekovho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Milan Mazurek Starší)

Mazurek starší tvrdí, že doteraz mu nikto oficiálne neoznámil, prečo už nie je členom a ani mu nebolo povedané meno toho, kto o tom rozhodol, i napriek tomu, že sa toho dožadoval aj na najvyšších miestach. Tvrdí, že o vyhodení zo strany informuje až teraz, pretože nechcel pred voľbami ešte viac poškodiť.

„Skoro všetci tí, ktorí boli pred rozmarom vyhadzovania uchránení a aspoň trošku ma počúvali, tak musia potvrdiť, že som upozorňoval na to, že ak dôjde na vyhadzovanie zakladajúcich členov našej organizácie len na základe paranoidných predstáv a vyfabulovaných dôkazov, tak to bude totálna porážka, čo sa aj, žiaľ, potvrdilo,“ dodáva Mazurek starší.

Viac o téme: ĽS-NSMilan MazurekMilan Mazurek starší
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu