Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Televízny trhák jesene: Rodina Roberta Fica súťaží v zábavnej relácii!

Ficovci Zobraziť galériu (3)
Ficovci (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Nečakaní súťažiaci! V zábavnom programe 5 proti 5 na verejnoprávnej RTVS hrá o 1500 eur rodina Roberta Fica, do súťaže sa totiž prihlásila sesternica premiéra. Na prominentných príbuzných si moderátor programu Andrej Bičan doslova zgustol. Od prvej chvíle boli terčom jeho pozornosti a ostrých vtipov. Prepracovali sa však už do tretieho kola a doposiaľ získali 780 eur.

Prekvapením stredajšieho vydania obľúbenej šou, v ktorej proti sebe bojujú dve rodiny hľadajúce najčastejšie odpovede 100 Slovákov na jednoduché otázky, boli bezpochyby vzdialení príbuzní premiéra Fica. „Budeme si dávať na vás pozor. Možnože ste tu ako kontrola, či to všetko prebieha tak, ako má,“ povedal s humorom jemu blízkym moderátor Andrej Bičan.

Ten si spočiatku myslel, že Ficovci sú len menovcami s treťou najvýznamnejšou osobou v krajine. Od súťažiacej Aleny však zistil, že je premiérovou vzdialenou sesternicou. „Jeho (Ficov) otec a môj otec sú bratranci,“ vysvetlila, pričom dodala, že sa s premiérom samozrejme už stretla.

Odvtedy Bičan živil tému významného príbuzného pri každej možnej príležitosti. „Niektorí ma milujú a niektorí ma nenávidia. Takisto to má aj Robert. Ja a Robo máme naozaj veľmi veľa vecí spoločných,“ vtipkoval Bičan.

Premiérova rodina sa napokon už dva razy prebojovala do finále, kde získala najprv 449 a v druhom kole 331 eur a postúpila do piatkového vydania relácie. Zaujímavé je, že medzi finálovými otázkami sa objavila aj jedna súvisiaca s prácou politikov - „Čo využíva pri výkone povolania minister?“ Rodina sa napriek rodinným vzťahom s premiérom pri tejto otázke veľmi nepredviedla. Za odpovede na ňu nezískali ani bod.

Fico priznal, že relácie tohto typu nepozná. "Ale ak sú to Ficovci, samozrejme im držím palce," povedal pre Topky premiér. Výkony Ficovcov si môžete pozrieť už dnes o 18:20 na Jednotke.

S otázkou Ktorý štát patrí medzi severské? sa Ficovci prebojovali do finále.
Zobraziť galériu (3)
S otázkou Ktorý štát patrí medzi severské? sa Ficovci prebojovali do finále.  (Zdroj: RTVS)
Andrej Bičan tradične zabával publikum a neodpustil si ani vtipy na adresu Ficovcov.
Zobraziť galériu (3)
Andrej Bičan tradične zabával publikum a neodpustil si ani vtipy na adresu Ficovcov.  (Zdroj: RTVS)

Ficovci v 5 proti 5

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu