Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slotovci tri mesiace po voľbách: Ľubomíra strhaná a neupravená!

Ľubomíra SLotová Zobraziť galériu (9)
Ľubomíra SLotová

PIEŠŤANY - Predseda SNS Ján Slota neprežíva práve najlepšie obdobie. Po posledných marcových voľbách sa jeho strana nedostala do parlamentu a jeho politická kariéra sa rúca. Odchod z politiky zanechal stopy aj na Slotovej manželke Ľubomíre, ktorú sme zastihli na ulici neupravenú, strhanú a smutnú.

Tri mesiace po voľbách sme stretli manželku predsedu SNS Jána Slotu Ľubomíru na ulici v Piešťanoch, kde momentálne bývajú aj s dcérou. Módna návrhárka vyzerala smutne, nebola nalíčená a pôsobila dosť unavene. Na ulicu vyšla v rifliach, bielej bunde a teniskách. Nezabudla si však zladiť čiernobielu kabelku s bundou a teniskami.

Pri manželke šéfa národniarov sme však zvyknutí na to, že je vždy nahodená a upravená. Ako módna návrhárka má skutočne vyberaný vkus a dbá na módne hity. Na módnych prehliadkach bola vždy hviezdou a v spoločnosti sa so svojím manželom ukazovala krásna, dokonale zladená a sexi. Náš fotograf ju však zachytil absolútne neupravenú. Zdá sa, že odkedy jej manžel odišiel z vrcholovej politiky, Ľubomíra sa o seba menej stará. 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu