Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalšia rana Slotovi: Opustila ho aj jeho verná hovorkyňa!

Benková odchádza zo SNS. Zobraziť galériu (4)
Benková odchádza zo SNS.

BRATISLAVA – Slotov tím sa rozpadá! Po dvoch rokoch opäť z postu hovorkyne SNS odchádza Jana Benková. Jej prvé kroky povedú na exotickú dovolenku a v lete jej vyjde ďalšie knižka s názvom Slečna nebezpečná.

Dala Slotovi definitívne zbohom? Jana Benková, hovorkyňa Slovenskej národnej strany v polovici júna odchádza! Jej odchod nie je prvý, pretože z postu hovorkyne odišla aj pred dvoma rokmi. Ostala však blízko predsedovi Jánovi Slotovi, a to priamo v rodine, keďže robila manažérku jeho manželke, módnej návrhárke Ľubomíre Slotovej. Tentokrát už od Slotu odchádza nadobro. „Zo SNS odchádzam tento mesiac, zhruba v polovici,“ potvrdila nám Benková.

Za prácou hovorkyne jej vraj bude smutno. A nie je sama. Podľa našich informácií, ani Slota nie je jej odchodom nadšený a dokonca ju ani nechcel pustiť. „Smutno bude nám obom, ale aj keď sa končí naša spolupráca v strane, priateľmi zostaneme určite aj naďalej,“ tvrdí exhovorkyňa. „Odchod z politiky nie je tak celkom jednoduchý, lebo som v nej stretla veľa vzácnych ľudí a priateľov na celý život,“ smutne dodala Benková.

Špekulácie, že konči kvôli nepriaznivému výsledku volieb Slotova pravá ruka poprela. „O odchode zo SNS som sa rozhodla pred niekoľkými mesiacmi, ešte pred voľbami, čiže na moje rozhodnutie nemal vplyv výsledok volieb. Nech by dopadli akokoľvek, po piatich rokoch v politike chcem zmenu, aj keď sa mediálne starať o politickú stranu bolo nesmierne zaujímavé a podnetné,“ vysvetlila Benková. Pravý dôvod jej odchodu je podľa jej slov prepracovanosť a to, že už chcela v živote zmenu. „Patrila som k tým hovorcom, ktorí novinárovi vždy zdvihnú telefón a každú požiadavku vybavia hneď, čo však obnášalo prácu pod tlakom sedem dní v týždni od rána do noci, čiže napríklad žiadny priestor na súkromný život,“ povedala nám Benková.

Slotova exhovorkyňa má už aj presne premyslené čo bude robiť ďalej. „Ako prvé odcestujem splniť si dovolenkový sen,“ prezradila Benková. Užívať exotiku si však nebude dlho. Dámy sa môžu tešiť na ďalší ženský román, ktorý vyjde už v lete. „Čaká ma finálna fáza prípravy mojich dvoch nových kníh – sú dopísané, hotové, smerujú ku grafikovi a k príprave obálky. Sú to opäť romány pre ženy. Jeden z nich s názvom „Slečna nebezpečná“ vyjde koncom letných prázdnin, tú ďalšiu knihu vydáme zrejme až po Novom roku,“ povedala nám bývalá hovorkyňa. Neostane však len pri písaní kníh. „Dostala som niekoľko príjemných pracovných ponúk, som v štádiu rozhodovania, je dokonca možné, že skončím opäť v médiách,“ povedala exhovorkyňa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu