Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Novým generálnym riaditeľom SIEA sa stal Alexander Hlatky, vedením ho poverila ministerka Saková

Denisa Saková
Denisa Saková (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva SR Denisa Saková (Hlas-SD) poverila vedením Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry (SIEA) Alexandra Hlatkeho. Hlatky vo funkcii nahradil Stanislava Jurikoviča, ktorý SIEA viedol od októbra 2022 a v agentúre zostáva pracovať. Informovala o tom Zuzana Valentová, hovorkyňa a komunikačná manažérka SIEA.

archívne video

Denisa Saková o aktuálnej situácii (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Nový generálny riaditeľ SIEA Alexander Hlatky doteraz pôsobil podľa nej na Ministerstve zdravotníctva SR, kde zastával riadiace pozície v oblasti podpory a implementácie európskych fondov. Na ministerstve pôsobil ako generálny riaditeľ sekcie európskych programov a projektov, a tiež ako riaditeľ odboru hodnotenia a posudzovania projektov.

SIEA je štátnou príspevkovou organizáciou, ktorej zriaďovateľom je Ministerstvo hospodárstva SR. Agentúra poskytuje špecializované činnosti v oblasti energetiky a inovácií, pôsobí ako sprostredkovateľský orgán a implementačná agentúra pre štrukturálne fondy EÚ a zároveň plní úlohy technologickej agentúry.

Viac o téme: RiaditeľDenisa SakováSIEAAlexander Hlatky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu