Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Drsný útok v rodinnom dome: FOTO Terézia na svojho druha vzala tyč, mlátila ho ňou hlava-nehlava

Opitá družka ho napadla v spánku. Zobraziť galériu (3)
Opitá družka ho napadla v spánku. (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Žena bude stíhaná väzobne. Rozhodol o tom sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom. V prípade, že ju súd uzná vinnou, za múrmi väznice si môže odsedieť až tri roky.

V rodinnom dome v okrese Nové Mesto nad Váhom sa odohral surový útok. Terézia (46) podľa doterajších zistení polície fyzicky napadla svojho druha. Ten v tom čase spal. „Udierala ho drevenou tyčou do oblasti rúk, nôh a hlavy. Napadnutému mužovi spôsobila zranenia s dobou práceneschopnosti viac ako sedem dní,“ opísala udalosť hovorkyňa trenčianskeho policajného zboru Elena Antalová.

Opitá družka ho napadla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)


Čítajte aj: Vyšetrovanie surového útoku na manželov v bratislavskej MHD ukončili: Nespratníci sa možno postavia pred súd 


Ženu novomestskí policajti obvinili z prečinu ublíženia na zdraví. Útočila pod vplyvom alkoholu. „Bol spracovaný návrh na väzobné stíhanie obvinenej. Sudca Okresného súdu v Novom Meste nad Váhom rozhodol, že obvinená Terézia bude stíhaná väzobne,“ uviedla Antalová.

Opitá družka ho napadla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Trenčiansky kraj)
 

Uvedená vec je stále v štádiu vyšetrovania. A v prípade, že ju súd uzná vinnou, hrozí jej trest odňatia slobody na jeden až tri roky.

Viac o téme: Domáce násilieÚtok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu