Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otrasné zverstvá za dverami bytu: VIDEO Policajti zatkli muža, ktorý pred deťmi týral ženu

Deti boli svedkami toho, ako sa ubližuje ich mame.
Deti boli svedkami toho, ako sa ubližuje ich mame. (Zdroj: FB/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA – Muži zákona opísali ohavný prípad, ktorý sa odohral za dverami bytu na jednom z banskobystrických sídlisk. Mladý otec mal niekoľko rokov fyzicky i psychicky tyranizovať svoju družku pred očami detí. A ako sa ukázalo, obvinený má za sebou nepeknú minulosť.

Banskobystrickí kriminalisti vyšetrujú násilie v rodine, ktoré sa malo odohrávať už od roku 2017. Muž vo veku 33 rokov mal za zatvorenými dverami bytu na jednom zo sídlisk v Banskej Bystrici opakovane fyzicky a psychicky týrať svoju mladšiu družku. Žene vulgárne nadával, udieral ju do rôznych častí tela, pričom do nej aj kopal.

Čítajte aj: Horor v Bratislave: FOTO Keď policajti vtrhli do bytu, našli týranú ženu, teror znášala mesiace

Podľa polície sa všetky vymenované násilnosti mali odohrávať pred očami ich dvoch maloletých detí. „Tým, že svoju družku viackrát fyzicky napadol, vážne ohrozil jej život a zdravie, čo preukázalo aj vyjadrenie lekárov, ktorými bola žena ošetrená,“ uviedli predstavitelia zákona. Tí súčasne dodali, že deťom používaním hrubých vulgárnych slov či vyhrážok spôsoboval nadmerný stres a vážne ohrozoval ich psychické zdravie.

Deti boli svedkami toho, ako sa ubližuje ich mame

Polícia muža zadržala. „Bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľom mu bolo vznesené obvinenie za zločin týrania blízkej a zverenej osoby, pričom bol podaný podnet na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby,“ skonštatovali policajti s tým, že v prípade obvineného ide o muža, ktorý už bol v minulosti trikrát súdne trestaný.

Viac o téme: Banská BystricaNásilieTýranieŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu